زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
مرغ ۱ عدد |
انار ۲۵۰ گرم |
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق چای خوری سرپر |
پیاز ۲ عدد |
آلو ۱۰۰ گرم |
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری |
فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری |
نمکبه مقدار لازم |
فلفل قرمزبه مقدار لازم |
رب انار ۲ قاشق سوپ خوری |
مرحله 1 | ابتدا مرغ را شسته و خرد میکنیم.سپس برای حداقل دوساعت درون محلول آب+نمک+فلفل سیاه+پیاز خرد شده قرار میدهیم |
مرحله 2 | پس از مزه دار شدن تکه های مرغ را از مواد خارج کرده و در روغن کاملا سرخ میکنیم. |
مرحله 3 | در این مرحله پیاز خرد شده(درصورت تمایل میتوان از چند تکه هویج استفاده کرد)را تفت داده تا سبک شود سپس زردچوبه فلفل قرمز فلفل سیاه را افزوده چند ثانیه تفت میدهیم و بعد رب گوجه را می افزاییم و اجازه میدهیم رب کمی از حالت خامی درآمده و خوشرنگ شود. |
مرحله 4 | سپس تکه های مرغ را افزوده ناردون را نیز اضافه کرده و نمک را تنظیم میکنیم ،سه لیوان آب روی مرغها ریخته و اجازه میدهیم بجوش آید،سپس حرارت را ملایم کرده تا ریز بجوشد |
مرحله 5 | بعد از یکساعت آلوهای خیس خورده و رب انار را افزوده و مجددا نیم ساعت دیگر زمان میدهیم تا خورشت جا بیفتد |