زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
سینه مرغ ۲ عدد |
سیر ۴ حبه |
نمک و زردچوبهبه مقدار لازم |
کاریکمی |
زنجبیل ۱ قاشق چای خوری |
فلفل دلمه ای ۱ عدد |
آب ۳ لیوان |
سس0 |
ماست ۲ قاشق غذا خوری |
سس مایونز ۲ قاشق غذا خوری |
گشنیز ۲۰۰ گرم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
زعفران دم کرده ۳ قاشق غذا خوری |
ذغال ۱ تکه کوچک |
روغن ۱ قاشق غذا خوری |
پیاز داغ ۱ قاشق سوپ خوری |
مرحله 1 | ابتدا مرغ را حبه قندی خرد کرده و به سیخ چوبی میزنیم و کف ماهیتابه میچینیم و با سیر و کمی نمک و زردچوبه و کاری و زنجبیل حدود ۳۰ دقیقه میپزیم سپس آب مرغ را از ماهیتابه برمیداریم و در ماهیتابه دو طرف مرغها را سرخ میکنیم. |
مرحله 2 | در کاسه ای یک و نیم لیوان آب مرغ را با ماست و سس مایونز و نمک و فلفل و زعفران و آبلیمو مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم تا یکدست بشه و در نهایت روی مرغها میریزیم و نعناع و گشنیز و پیاز داغ را روی مرغها میریزیم و میذاریم سس غلیظ بشه و به خورد مرغ برود و شعله گاز را خاموش میکنیم . |
مرحله 3 | در نهایت یک کاسه کوچک را روی مرغها گذاشته و یک قاشق روغن درونش میریزیم و تکه زغال سرخ شده را روی آن میذاریم و درش را میبندیم تا کاملا دودش به خورد مرغ برود.مرغ خوشمزه ما آماده ست . نوش جان |