زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
مرغ ۲ تکه |
آلو ۳-۴ عدد |
زرشک ۲ قاشق غذا خوری |
خلال پسته ۲ قاشق غذا خوری |
خلال بادام ۲ قاشق غذا خوری |
زعفران ۱/۴ استکان |
پیاز ۲ عدد |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
ادویه ۱ قاشق مربا خوری |
مرحله 1 | ابتدا پیاز رو خلالی خرد کنید و با روغن کمی تفت دهید تا سبک شود سپس مرغ را با پیاز تفت دهید |
مرحله 2 | اجازه دهید پشت و روی مرغ سرخ و طلایی شود حالا دو لیوان آب روی مرغ ریخته و اجازه دهید تا اب به جوش بیاد |
مرحله 3 | بعد از جوشیدن زعفران را اضافه کنید کنید سپس نمک و فلفل و ادویه و هل و دارچین رو افزوده |
مرحله 4 | بعد از پنج دقیقه خلال پسته و بادام رو به مرغ اضافه کنید و بگذارید مرغ کاملا پخته شه |
مرحله 5 | نیم ساعت آخر هم آلو بخارا و زرشک که از قبل شستید و تو کمی آب خیس کردید رو بهش اضافه کنیدو بزارید یه پانزده دقیقه دیگه خورشت جا بیفته و لعاب دار شه . |