سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



مرغ و پرنده مرغ شکم پر

مرغ شکم پر
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
مرغ ۱ عدد
روغن ۱/۳ پیمانه
کره ۵۰ گرم
زعفرانبه مقدار لازم
نمک و فلفل ۱ قاشق چای خوری
آلو خورشتی ۱۵ عدد
گردو ۱/۲ پیمانه
دانه انار ۱/۲ پیمانه
جعفری ۳۰۰ گرم
زرشک ۳ قاشق سوپ خوری
رب انار ۵ قاشق غذا خوری
پیاز ۱ عدد
سیر ۴ حبه
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
مرغ شکم پر
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت مرغ شکم پر
روش ساخت
مرحله 1پوست مرغ رو بگیرید, داخل شکمش رو خالی کنید و تمیز بشویید. نمک و فلفل و پودر خردل و زعفران رو با روغن مخلوط کنید و دور مرغ و داخل شکم مرغ رو با این مواد مزه دار کنید. برای ۱ ساعت اجازه بدید تا مرغ مزه دار بشه.
مرحله 2آلوها رو خیس کنید و بشویید, زرشک رو خیس کنید و بعد از ۵ دقیقه آبکش کنید.
مرحله 3پیاز و سیر رو با هم تفت بدید, وقتی خوب سرخ شدند, سبزی رو اضافه کنید و تفت بدید, حالا آلوها و زرشک و گردو, دانه انار و رب انار رو اضافه کنید و اجازه بدید تا آب مواد کشیده بشه و خوب تفت بخورند. نمک و فلفل و ادویه و زردچوبه اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید.
مرحله 4مرغ رو روی سطح کار بذارید, جوری که ساق مرغ رو به بالا باشه. داخل شکم مرغ رو با این مواد پر کنید. قسمت زیر شکم رو با خلال دندان فیکس کنید که باز نشه و پاهای مرغ رو هم با نخ نسوز ببندید تا موقع پخت باز نشه!
مرحله 5فویل آلومینیم رو چرب کنید, مرغ شکم پر رو روی اون بذارید و خوب ببندید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ سانتی گراد به مدت ۲ ساعت بذارید بپزه.
مرحله 6توی این مدت ۲ تا ۳ بار, مرغ رو از فر در بیارید و روی اون مخلوط کره آب شده و زعفران بمالید و دوباره فویل رو ببندید و توی فر بذارید.
مرحله 7بعد از ۲ ساعت, فویل رو باز کنید و گریل رو روشن کنید و دوباره در فر بذارید تا مرغ برشته بشه!
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین