سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



مرغ و پرنده مرغ شکم پر کاراملی

مرغ شکم پر کاراملی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
مرغ ۱ عدد
زرشک ۳ قاشق سوپ خوری
گوجه فرنگی گیلاسی ۵-۶ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
فلفل سبز ۲-۳ عدد
پیاز قرمز ۲ عدد
زعفرانبه مقدار لازم
پودر پاپریکا ۱ قاشق مربا خوری
نمک و فلفل به میزان به مقدار لازم
آب لیمو ۲ قاشق غذا خوری
رنده پوست پرتقال ۱ قاشق چای خوری
کره ۱۰۰ گرم
مرغ شکم پر کاراملی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت مرغ شکم پر کاراملی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا نمک، فلفل، پودر پاپریکا، آب لیمو ترش و زعفران را با هم مخلوط میکنیم و به داخل شکم و روی مرغ میزنیم تا آن را مزه دار کنیم و به مدت ۱۲ ساعت در یخچال میگذاریم.
مرحله 2سپس مرغ را از یخچال خارج میکنیم و چند تکه کره را زیر پوست مرغ میگذاریم (مخصوصا قسمت سینه مرغ). این کار را به آرامی انجام میدهیم که پوست مرغ پاره نشود. پوست پرتقال رنده شده را هم به داخل شکم مرغ میمالیم.
مرحله 3گوجه، فلفل خرد شده، فلفل سبز و زرشک را داخل شکم مرغ گذاشته و با خلال دندون یا نخ شکم را میبندیم. همچنین با نخ بالها و رانها را هم میبندیم که بعد از پخت از هم جدا نشوند.
مرحله 4پیازها را به صورت حلقه ای برش میدهیم و ته قابلمه ای که در آن مقدار خیلی کمی روغن ریخته ایم، میچنیم. (دو ردیف روی هم). مرغ را از قسمت سینه روی پیاز میگذاریم (چون سینه دیرتر میپزد). درب قابلمه را میبندیم و حرارت اجاق گاز را کم میکنیم و اجازه میدهیم تا پیازها و مرغ آب بیندازند. حدودا ۳ -۴ ساعت طول میکشد تا مرغ بپزد و پیازها کاراملی شوند.
مرحله 5در حین پخت چند مرتبه از آب توی قابلمه با قاشق روی مرغ میریزیم تا قشنگ طعم دار شود. بعد از دو ساعت هم به آرامی و با کمک دو عدد کفگیر مرغ را برمیگردانیم تا طرف دیگر آن هم پخته و طعم دار شود. کمی زعفران آب کرده را هم روی مرغ برس میکنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین