زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
خردل ۱ قاشق چای خوری |
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۲ قاشق غذا خوری |
نشاسته ذرت ۱.۵ پیمانه |
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم |
پودر آویشن ۱ قاشق چای خوری |
آب مرغ ۱/۲ پیمانه |
روغن زیتون ۲ قاشق چای خوری |
شیر (کم چرب) ۱ پیمانه |
سینه مرغ ۲ عدد |
حبه سیر ۱ حبه |
پنیر گرویر ۱/۲ پیمانه |
گلچه کلم بروکلی ۲ پیمانه |
روغنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | فر را روشن کنید. |
مرحله 2 | یک ظرف مستطیلی را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید. |
مرحله 3 | یک قابلمه متوسط را تا نیمه پر از آب و نمک را روی حرار قرار دهید تا بجوشد. بروکلی ها را 5 دقیقه داخل آن بریزید تا کمی ترد و نرم شوند. |
مرحله 4 | آنها را زیر آب سرد آبکش کنید. پس از اینکه کاملا آب کلم ها گرفته شد آنها را روی دستمال حوله ای بچینید تا کاملا خشک شوند. |
مرحله 5 | کلم ها را ریز کنید و داخل یک کاسه متوسط بریزید. سیر و پنیر گرویر را اضافه کنید. |
مرحله 6 | سینه های مرغ را از وسط نصف کنید تا چهار تکه به دست بیاید. قسمت ضخیم هر کدام از آنها را به گونه ای برش دهید که همچون کیسه شود. |
مرحله 7 | داخل آنها را با مخلوط بروکلی پر کنید. سپس هر دو طرف سینه های مرغ را روغن زیتون، آویشن و نمک و فلفل سیاه بزنید. |
مرحله 8 | یک تابه بزرگ را روی شعله متوسط گرم کنید. سینه های مرغ را داخل آن بچینید و تا زمانی که برشته و طلایی شوند، سرخ کنید. حدود 6 دقیقه برای هر طرف کافی است. سپس آنها را داخل ظرف مستطیلی قرار دهید. |
مرحله 9 | شیر و آب مرغ را داخل یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. نمک، فلفل و نشاسته ذرت را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا مایع غلیظ و به سس تبدیل شود. از روی حرارت بردارید و پارمسان را اضافه کنید. |
مرحله 10 | دو قاشق غذاخوری از این سس را روی هر تکه مرغ بریزید و داخل فر قرار دهید. حدود 5 دقیقه بپزید تا کاملا پخته و طلایی شوند. |
مرحله 11 | مرغ ها را 5 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند. در این فاصله، خردل را با باقی مانده سس اضافه کنید و داخل ظرفی که می خواهید سرو کنید بریزید. روی آن نیز تکه ای از مرغ بگذارید و سرو کنید. |