زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
پودر سوخاری ۲ فنجان |
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم |
فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چای خوری |
پودر سیر ۱/۴ قاشق چای خوری |
خردل ۱/۴ فنجان |
عسل ۱/۳ فنجان |
سس مایونز ۱ فنجان |
سینه مرغ ۲ عدد |
مرحله 1 | در یک کاسه سس مایونز، خردل، عسل، پودر سیر، فلفل قرمز،فلفل سیاه و نمک را با هم مخلوط می کنیم و هم بزنید تا همه چیز را به طور مساوی با یکدیگر ترکیب شوند |
مرحله 2 | سس را به دو بخش تقسیم می شوند ، نیمی از آن را برای مزه دار کردن مرغ استفاده می کنیم و نیمه دیگر را در ظرفی ریخته و در یخچال نگهداری می کنیم تا زمان سرو غذا. |
مرحله 3 | سینه مرغ را پوست کنده و به صورت مورب برش می دهیم (حدود 14-16 برش ) . |
مرحله 4 | مرغ های قطعه قطعه شده را در یک کیسه با نیمی از سس خردل وعسل ریخته و خوب مخلوط می کنیم و در یخچال برای حداقل 30 دقیقه قرار می دهیم تا خوب مزه دار شود |
مرحله 5 | فر را از پیش گرم می کنیم با 400 درجه سانتی گراد . روی سینی فر را با فویل می پوشانیم و روی آن توری قرار می دهیم |
مرحله 6 | یکی یکی نوار مرغ ها را داخل پودر سوخاری قرار داده |
مرحله 7 | روی توری قرار می دهیم و در نهایت داخل فرمی گذاریم به مدت 30 دقیقه تا طلایی قهوهای شود . می توانید این مرغ را داخل روغن هم سرخ کنید . |
مرحله 8 | این غذا را گرم به همراه باقی سس سرو نمایید نوش جان |