زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
پیاز ۳ عدد |
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری |
سیب زمینی ۲ عدد |
زعفران آب کرده ۲ قاشق غذا خوری |
روغنبه مقدار لازم |
نمک و فلفل قرمز و سیاه و زرد چوبهبه مقدار لازم |
مرغ ۵ تکه |
مرحله 1 | پیاز را خلالی بریده و در روغن کمی تفت دهید. |
مرحله 2 | مرغها را به پیاز اضافه کرده و پس از تفت دادن در قابلمه را ببندید تا با حرارت ملایم خوب پخته شود. |
مرحله 3 | توجه کنید که آب نیاز نیست اضافه کنید با آب پیاز پخته میشود. |
مرحله 4 | ادویهها را به مقداری که دوست دارید اضافه کنید و تفت دهید تا مرغ مزهدار شود. |
مرحله 5 | پس از آن ربگوجه را اضافه کنید، نیاز نیست حرارت زیاد تند باشد. |
مرحله 6 | بعد از اینکه ربگوجه کاملا سرخ شد در قابلمه را ببندید. با حرارت ملایم چند دقیقه بگذارید بماند تا مرغ خوب مزه بگیرد. |
مرحله 7 | در آخر زعفران دم کرده را به آن اضافه کنید و در ظرف مورد نظر سرو کنید. |
مرحله 8 | میتوانید در کنار مرغ از سیب زمینی سرخ شده و سبزیجات هم استفاده کنید. |