زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
مرغ ۵۰۰ گرم |
زعفران ۱ قاشق مربا خوری |
پیاز ۱ عدد |
آبلیموبه مقدار لازم |
نمکبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدامرغ رابه اندازه تکه میکنیم وظرف بزرگ یاماهیتابه نچسب{تفلون یاچدن}راروی حرارت میگذاریم |
مرحله 2 | بعدپیازرنده شده رادرکف ظرف قرارمیدهیم تمام ظرف رابپوشاند |
مرحله 3 | مرغهاراروی پیاز قراربدهیم نمک آبلیمو وزعفران راروی مرغ بریزیم بعددرظرف راگذاشته و حرارت راخیلی کم میکنیم |
مرحله 4 | میگذاریم باآب مرغ بپزد وقتی مرغهاپختن وآبش کاملا جمع شدمرغهاراباقاشق برمیگردانیم ودوباره درظرف رامیگذاریم باز باهمان حرارت کم کم وهر5دقیقه ای نگاه می اندازیم وبرمیگردانیم تا قشنگ سرخ شوند.این غذانیازی به آب وروغن ندارد. |