زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
آب ۲-۳ لیوان |
ران مرغ ۴ عدد |
کره ۳۰ گرم |
سس مایونز ۲ قاشق غذا خوری |
ذغال ۳-۴ تکه |
پیاز ۲ عدد |
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
آب ۲-۳ لیوان |
کره ۳۰ گرم |
ذغال ۳-۴ تکه |
مرحله 1 | ابتدا مرغ ها را باکره و زعفران با شعله ملایم کمی سرخ میکنیم. |
مرحله 2 | پیاز هارو به صورت خلال باریک و منظم خرد میکنیم و تفت میدهیم تا رو به طلایی شدن بره. |
مرحله 3 | مرغ ها که کمی طلایی شدند را بر روی پیاز های تقریبا سرخ شده انتفال میدهیم. |
مرحله 4 | ۲ قاشق سس مایونز را با کمی نمک و فلفل و زردچوبه و زعفرانی که داشتیم مخلوط کرده و آرام آرام ۲ لیوان آب به مواد اضافه کرده و با همزن دستی کمی هم میزنیم ابتدا سس بریده بریده میشود و بعد که به مرغ اضافه شد کاملا بریده ها از بین میرود پس جای نگرانی نیست. |
مرحله 5 | سس را به مرغ اضافه کرده و درب ظرف را بسته و اجازه میدهیم که مرغ کاملا بپزه. |
مرحله 6 | موقعی که مرغ کاملا پخت و زمان سرو رسید ذغال هایی که داریم را بر روی شعله گاز میگذاریم تا قرمز شوند. |
مرحله 7 | یه کاسه روحی کوچک که داخلش را فویل آلومینیوم گذاشتیم را آماده کرده در وسط ظرف مرغ گذاشته و هنگامی که ذغال ها خوب سرخ شد به داخل کاسه انتقال میدهیم و درب ظرف را همراه با دمکنی آماده در دست میگیرم و یه قاشق روغن هم آماده در یک دست دیگر و بلافاصله که روغن را بر روی ذغال ها ریختید باید درب ظرف را محکم وکیپ ببندید تا هیچ راه فرار بوی ذغال نباشد. |
مرحله 8 | بعد از گذشت ۱۵ دقیقه درب ظرف را برداشته و مرغ آماده سرو شدن هست. |