سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



مرغ و پرنده مرغ ذغالی

مرغ ذغالی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
آب ۲-۳ لیوان
ران مرغ ۴ عدد
کره ۳۰ گرم
سس مایونز ۲ قاشق غذا خوری
ذغال ۳-۴ تکه
پیاز ۲ عدد
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
آب ۲-۳ لیوان
کره ۳۰ گرم
ذغال ۳-۴ تکه
مرغ ذغالی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت مرغ ذغالی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا مرغ ها را باکره و زعفران با شعله ملایم کمی سرخ میکنیم.
مرحله 2پیاز هارو به صورت خلال باریک و منظم خرد میکنیم و تفت می‌دهیم تا رو به طلایی شدن بره.
مرحله 3مرغ ها که کمی طلایی شدند را بر روی پیاز های تقریبا سرخ شده انتفال می‌دهیم.
مرحله 4۲ قاشق سس مایونز را با کمی نمک و فلفل و زردچوبه و زعفرانی که داشتیم مخلوط کرده و آرام آرام ۲ لیوان آب به مواد اضافه کرده و با همزن دستی کمی هم میزنیم ابتدا سس بریده بریده میشود و بعد که به مرغ اضافه شد کاملا بریده ها از بین می‌رود پس جای نگرانی نیست.
مرحله 5سس را به مرغ اضافه کرده و درب ظرف را بسته و اجازه میدهیم که مرغ کاملا بپزه.
مرحله 6موقعی که مرغ کاملا پخت و زمان سرو رسید ذغال هایی که داریم را بر روی شعله گاز می‌گذاریم تا قرمز شوند.
مرحله 7یه کاسه روحی کوچک که داخلش را فویل آلومینیوم گذاشتیم را آماده کرده در وسط ظرف مرغ گذاشته و هنگامی که ذغال ها خوب سرخ شد به داخل کاسه انتقال می‌دهیم و درب ظرف را همراه با دمکنی آماده در دست میگیرم و یه قاشق روغن هم آماده در یک دست دیگر و بلافاصله که روغن را بر روی ذغال ها ریختید باید درب ظرف را محکم وکیپ ببندید تا هیچ راه فرار بوی ذغال نباشد.
مرحله 8بعد از گذشت ۱۵ دقیقه درب ظرف را برداشته و مرغ آماده سرو شدن هست.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین