زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
سینه مرغ ۲ عدد |
دوغ ۱.۵ لیتر |
پیاز ۱ عدد |
آبلیمو ۱/۲ استکان |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
شنبلیلهبه مقدار لازم |
زعفران آب کرده ۲ قاشق غذا خوری |
سیر ۳-۴ حبه |
مرحله 1 | اول مرغا رو خوووب سرخ کردم تا طلایی شد بعد با پیاز و زردچوبه و نمک و آبلیمو و سیر و دوغ محلی ( تا جایی که دوغ رو مرغا بایسته ) گذاشتم رو حرارت تا خوب بجوش اومد و پخت . |
مرحله 2 | بعد زعفرونم رو بهش اضافه کردم و حرارتش رو هم کم کردم در آخر که سس مرغ یکوچولو غلیظ شد شنبلیله رو ریختم و گذاشتم خوب جا افتاد. |