سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



مرغ و پرنده مرغ تندوری و برنج

مرغ تندوری و برنج
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
کره ۱ قاشق غذا خوری
پیاز ۱/۲ پیمانه
هـویج ۱/۲ پیمانه
فلفل دلمه ای ۱/۲ پیمانه
فلفل هالاپینیو ۱/۲ عدد
کدو سبز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
آب مرغ ۴۰۰ گرم
برنج قهوه‌ای ۲/۳ پیمانه
آب ۱/۲ پیمانه
رب گوجه ‌فرنگی ۱/۴ پیمانه
ادویه مخلوطبه مقدار لازم
سینه‌ مرغ ۴ عدد
کره ۱.۵ قاشق چای خوری
گشنیزبه مقدار لازم
مرغ تندوری و برنج
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت مرغ تندوری و برنج
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. کف ظرف پیرکس مستطیلی را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.
مرحله 2در یک تابه بزرگ، یک قاشق غذاخوری کره را روی حرارت ملایم آب کنید. پیاز، هویج، فلفل شیرین و فلفل هالوپینو را اضافه کنید و حدود 6 دقیقه تفت دهید. سپس کدوسبز و سیر را اضافه کنید و 3 دقیقه دیگر تفت دهید.
مرحله 3آب مرغ، آب و رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید. هم بزنید و سپس ادویه مخلوط تندوری را بریزید. حرارت را زیاد کنید تا مواد بجوشند. یک دقیقه پس از جوشیدن، حرارت را کم کنید و مخلوط برنج را داخل آن بریزید. آنها را به مدت 45 دقیقه بپزید.
مرحله 4در این فاصله، بقیه ادویه تندوری را روی مرغ‌ها بریزید و با انگشتان دست خوب ماساژ دهید تا به خوردشان برود. در یک تابه بزرگ و نچسب، 1.5 قاشق چایخوری کره را روی حرارن ملایم گرم کنید.
مرحله 5مرغ‌ها را داخل تابه بچینید و هر طرف آنها را 4 دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس آنها را در بشقاب بگذارید تا خنک شوند.
مرحله 6مخلوط برنج را در ظرف پیرکس بریزید. روی آنها مرغ‌ها را بچینید و به مدت 20 تا 25 دقیقه در بگذارید تا کاملا پخته شوند. هنگام سرو، روی آنها گشنیز تازه بریزید.
مرحله 7برای تهیه ادویه تندوری مخلوط به یک قاشق چایخوری پودر کاری زرد، یک قاشق چایخوری گرام ماسالا، نصف قاشق چایخوری پودر زنجبیل، نصف قاشق چایخوری پودر زیره سبز، نصف قاشق چایخوری پودر گشنیز، نصف قاشق چایخوری پودر هل، ¼ قاشق چایخوری نمک، 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه، 1/8 قاشق چایخوری پودر دارچین را با یکدیگر مخلوط کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین