زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
آب پرتقال ۱/۴ فنجان |
سس سویا ۱/۳ فنجان |
عسل ۲ قاشق سوپ خوری |
میرین (سرکه برنج ژاپنی) ۳ قاشق سوپ خوری |
پوست پرتقال ۲ قاشق چای خوری |
روغن کنجد ۱ قاشق چای خوری |
ران مرغ ۷۹۵ گرم |
زنجبیل ۲ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | در یک کاسه ی متوسط سس سویا، آب پرتقال، میرین، عسل، زنجبیل و روغن کنجد را مخلوط کنید. |
مرحله 2 | ران مرغ را به شکل لقمه ای برش دهید و به مخلوط مزه دار کننده اضافه کنید. بگذارید 15 تا 20 دقیقه بماند و مزه دار شود. |
مرحله 3 | روغن را در یک روغن دان بزرگ یا یک ماهی تابه ی گود در دار روی شعله ی نسبتاً زیاد داغ کنید. وقتی روغن داغ شد با یک قاشق شکاف دار مرغ ها را اضافه کنید. مواظب باشید مواد مزه دار کننده همراه آن نباشد. مواد مزه دار کننده را برای بعد کنار بگذارید. |
مرحله 4 | مرغ را بپزید و گاهی هم بزنید تا همه ی طرف های آن قهوه ای روشن شود. شعله را تا حرارت نسبتاً پایین کم کنید سپس مواد مزه دار کننده را اضافه کنید و در تابه را بگذارید. |
مرحله 5 | 5 دقیقه بپزید. در را بردارید و چک کنید مرغ ها کامل پخته باشند. اگر پخته بودند مرغ ها را بیرون بیاورید و در یک کاسه ی تمیز قرار دهید. بگذارید مواد مزه دار کننده 1 تا 3 دقیقه به آرامی بجوشد تا غلیظ شود سپس روی مرغ بریزید و هم بزنید. |
مرحله 6 | روی مرغ تری یاکی را عصاره پوست پرتقال بپاشید و با برنج و/یا سبزیجات سرو کنید. |