سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



سایر کشورها مرغ تری یاکی با عسل(ژاپنی)

مرغ تری یاکی با عسل(ژاپنی)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
آب پرتقال ۱/۴ فنجان
سس سویا ۱/۳ فنجان
عسل ۲ قاشق سوپ خوری
میرین (سرکه برنج ژاپنی) ۳ قاشق سوپ خوری
پوست پرتقال ۲ قاشق چای خوری
روغن کنجد ۱ قاشق چای خوری
ران مرغ ۷۹۵ گرم
زنجبیل ۲ قاشق چای خوری
مرغ تری یاکی با عسل(ژاپنی)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت مرغ تری یاکی با عسل(ژاپنی)
روش ساخت
مرحله 1در یک کاسه ی متوسط سس سویا، آب پرتقال، میرین، عسل، زنجبیل و روغن کنجد را مخلوط کنید.
مرحله 2ران مرغ را به شکل لقمه ای برش دهید و به مخلوط مزه دار کننده اضافه کنید. بگذارید 15 تا 20 دقیقه بماند و مزه دار شود.
مرحله 3 روغن را در یک روغن دان بزرگ یا یک ماهی تابه ی گود در دار روی شعله ی نسبتاً زیاد داغ کنید. وقتی روغن داغ شد با یک قاشق شکاف دار مرغ ها را اضافه کنید. مواظب باشید مواد مزه دار کننده همراه آن نباشد. مواد مزه دار کننده را برای بعد کنار بگذارید.
مرحله 4مرغ را بپزید و گاهی هم بزنید تا همه ی طرف های آن قهوه ای روشن شود. شعله را تا حرارت نسبتاً پایین کم کنید سپس مواد مزه دار کننده را اضافه کنید و در تابه را بگذارید.
مرحله 55 دقیقه بپزید. در را بردارید و چک کنید مرغ ها کامل پخته باشند. اگر پخته بودند مرغ ها را بیرون بیاورید و در یک کاسه ی تمیز قرار دهید. بگذارید مواد مزه دار کننده 1 تا 3 دقیقه به آرامی بجوشد تا غلیظ شود سپس روی مرغ بریزید و هم بزنید.
مرحله 6روی مرغ تری یاکی را عصاره پوست پرتقال بپاشید و با برنج و/یا سبزیجات سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین