زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
زعفران آب کرده ۳ قاشق غذا خوری |
آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری |
آب پیاز ۱ فنجان |
آبغوره ۳ قاشق غذا خوری |
روغنبه مقدار لازم |
تمر هندی ۱ بسته |
رب انار ۲ قاشق غذا خوری |
پیاز ۱ عدد |
مرغ ۵۰۰ گرم |
مرحله 1 | اول نیم کیلو مرغ که بهتره فیله باشه رو به قطعات کمی کوچک خرد کنید و بشورید و اجازه بدید کامل خشک بشه. |
مرحله 2 | 1عدد پیاز ریز رو رنده بزنید و اجازه بدید نیمه سرخ بشه و بعد بهش کمی روغن اضافه کنید و مرغهای کاملا خشک شده رو بهش اضافه کنید. |
مرحله 3 | زیر غذا رو خیلی خیلی کم کنید.حدود 1فنجان آب پیاز تهیه کنید.3قاشق آبغوره و 1قاشق آبلیمو به آب پیاز اضافه کنید. |
مرحله 4 | 1بسته تمر هندی رو داخل ابجوش بریزید و خوب چنگ بزنید و بعد از صافی ردش کنید تا همه مواد جدا بشن.آب تمر هندی رو هم به آب پیاز اضافه کنید.حدود3تا5قاشق غذاخوری زعفران آب شده رو هم به مواد اضافه کنید. |
مرحله 5 | مرغ که خوب نیم سرخ شد بهش 2قاشق رب انار ترش اضافه کنید و بعد کمی نمک و فلفل بزنید و حالا آب پیاز و مواد اضافه شده بهش رو به مرغ اضافه کنید و شعله رو زیاد کنید تا غذا بجوشه...بعد شعله رو کم کنید و صبر کنید تا مرغ بپزه |
مرحله 6 | آخرای پخت درب غذا رو بردارید و اجازه بدید تمام آب مرغ یا حداقل بیشترش تبخیر بشه و بعد غذا رو با کته سرو کنید. |