سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



مرغ و پرنده مرغ ترشک

مرغ ترشک
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
زعفران آب کرده ۳ قاشق غذا خوری
آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری
آب پیاز ۱ فنجان
آبغوره ۳ قاشق غذا خوری
روغنبه مقدار لازم
تمر هندی ۱ بسته
رب انار ۲ قاشق غذا خوری
پیاز ۱ عدد
مرغ ۵۰۰ گرم
مرغ ترشک
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت مرغ ترشک
روش ساخت
مرحله 1اول نیم کیلو مرغ که بهتره فیله باشه رو به قطعات کمی کوچک خرد کنید و بشورید و اجازه بدید کامل خشک بشه.
مرحله 21عدد پیاز ریز رو رنده بزنید و اجازه بدید نیمه سرخ بشه و بعد بهش کمی روغن اضافه کنید و مرغهای کاملا خشک شده رو بهش اضافه کنید.
مرحله 3زیر غذا رو خیلی خیلی کم کنید.حدود 1فنجان آب پیاز تهیه کنید.3قاشق آبغوره و 1قاشق آبلیمو به آب پیاز اضافه کنید.
مرحله 41بسته تمر هندی رو داخل ابجوش بریزید و خوب چنگ بزنید و بعد از صافی ردش کنید تا همه مواد جدا بشن.آب تمر هندی رو هم به آب پیاز اضافه کنید.حدود3تا5قاشق غذاخوری زعفران آب شده رو هم به مواد اضافه کنید.
مرحله 5مرغ که خوب نیم سرخ شد بهش 2قاشق رب انار ترش اضافه کنید و بعد کمی نمک و فلفل بزنید و حالا آب پیاز و مواد اضافه شده بهش رو به مرغ اضافه کنید و شعله رو زیاد کنید تا غذا بجوشه...بعد شعله رو کم کنید و صبر کنید تا مرغ بپزه
مرحله 6آخرای پخت درب غذا رو بردارید و اجازه بدید تمام آب مرغ یا حداقل بیشترش تبخیر بشه و بعد غذا رو با کته سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین