سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



مرغ و پرنده مرغ ترش یا شمالی

مرغ ترش یا شمالی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
مرغ ۱ عدد
کشمشبه مقدار لازم
آب نارنج ۱ استکان
رب انار ۱ استکان
روغنبه مقدار لازم
ادویهبه مقدار لازم
مرغ ترش یا شمالی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت مرغ ترش یا شمالی
روش ساخت
مرحله 1اول پوست مرغتو ازش جداکنید یه قابلمه آب بزار بجوشه مرغتو بزار داخل آب جوش از آب داخل شکمش بریز وزود بیرونش بیاربعد چندتا لیوان آب با ادویه با پیاز بزار بجوشه مرغتو بزار داخلش 7دقیقه بجوشه آب همه جای مرغ بریز بعد از 7دقیقه مرغو داخل روغن زیاد سرخ کن که همه جای مرغ خوب قرمز بشه
مرحله 2مخلفات مرغ:آلو بخارا.زرشک.کشمش.گردووپیاز داغ ورب انار....اول پیاز داغ بگیر همه مواد رو بهش اضافه کن وسه قاشق غذاخوری رب انار اضافه کن
مرحله 3بعد مخلفات را بریز داخل شکم مرغ ،مرغ را بزار تو یه قابلمه از اضافی مواد بریز دورش یه لیوان آب مرغ ویه استکان آب نارنج وچند قاشق رب انار بریز رو مرغ زیرش رو کم کن سر بزار رو قابلمه با بخار خودش میپزه
مرحله 4زیر غذا رو کم کنید با بخار بپزه،،،بوسیله خلال دندون ران مرغ را به سینه مرغ بچسبانید،،،چند مرحله رب انار بریزید رو مرغ تا رنگش عوض بشه،،،هر مرغ یه پخت داره مرغ درشت تر هم اولش هم آخرش باید بیشتر بپزه،،،من حدود سه ساعت مرغامو برمیدارم...
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین