زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
مرغ ۴ تکه |
انار ۱/۳ پیمانه |
رب انار ۲ قاشق غذا خوری |
پیاز ۲ عدد |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
شکر ۲ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | ابتدا تکه های مرغ را با یک عدد پیاز و ادویه میپزیم..نباید زیاد پخته شود طوری که له شود و از استخوان جدا شود |
مرحله 2 | در ماهیتابه پیاز را رنده میکنیم و تفت میدهیم به همراه ادویه و پودر سیر..ناردون ها را اضافه میکنیم و همراه پیاز کمی تفت میدهیم سپس رب انار را اضافه کرده و کمی تفت میدهیم |
مرحله 3 | شکر و کمی نمک را به سس اضافه میکنیم...دراین مرحله آب مرغ را که ازصافی رد کرده ایم و کاملا پیاز آن جدا شده به مواد سس اضافه کرده و هم میزنیم تا رب کاملا با آب مرغ مخلوط شود |
مرحله 4 | دراین مرحله تکه های مرغ را که در روغن سرخ کرده ایم به سس اضافه کرده در ماهیتابه را میگذاریم تا با حرارت ملایم سس به خورد مرغ برود و سس به روغن بیفتد...۱۵ الی ۲۰ دقیقه برای این منظور کافیست...پس از آن مرغ ترش ما آماده است...نوش جان? |