زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
کره ۳-۲ قاشق غذا خوری |
نمک ۱ قاشق چای خوری |
روغن نباتی ۱ قاشق سوپ خوری |
سینه مرغ ۲ عدد |
آویشن ۶ شاخه |
مرحله 1 | فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (204 درجه سانتی گراد) داغ کنید. یک تابه ی بزرگ و سنگین مناسب فر (مانند تابه ی چدنی) را روی شعله ی متوسط 2 دقیقه داغ کنید. در این مدت دو طرف مرغ را با نمک مزه دار کنید. |
مرحله 2 | روغن را درون تابه بریزید. مرغ را به صورتی که روی پوست دار آن به سمت کف تابه باشد در آن قرار دهید. 6 تا 8 دقیقه تا زمانی که پوست قهوه ای طلایی شود بپزید. مرغ را برگردانید. کره و آویشن را اضافه کنید. وقتی کره آب شد با قاشق روی مرغ بریزید. |
مرحله 3 | تابه را در فر قرار دهید. 12 تا 15 دقیقه تا زمانی که وقتی ضخیم ترین قسمت مرغ را برش می دهید دیگر آب نداشته باشد و دمای داخلی آن به 165 درجه فارنهایت (درجه سانتی گراد) برسد در فر بپزید. |
مرحله 4 | کره را با قاشق روی مرغ بریزید. |
مرحله 5 | تابه را از فر بیرون بیاورید. روی مرغ را با فویل بپوشانید و بگذارید قبل از سرو کردن 5 دقیقه بماند. |