زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد کامل ۱/۴ پیمانه |
پودر چیلی ۱.۵ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری |
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری |
ران مرغ ۱۳۰۰ گرم |
روغن ۲ تکه |
کنسرو لوبیا (لوبیا سیاه) ۴۲۵ گرم |
کنسرو گوجه فرنگی ۴۱۰ گرم |
آب گوجه فرنگی ۱ پیمانه |
ذرت ۱ پیمانه |
برنج ۲/۳ پیمانه |
فلفل هندی ۱/۸ قاشق چای خوری |
سیر ۲ حبه |
مرحله 1 | در یک کیسه پلاستیکی، آرد، یک قاشق چایخوری پودر چیلی، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. تکههای مرغ را داخل آن بیندازید. در کیسه را ببندید و خوب تکان دهید تا آرد کاملا به مرغها بچسبد. |
مرحله 2 | در یک تابه بزرگ، مرغها را داخل روغن داغ و روی حرارت ملایم به مدت 10 دقیقه سرخ کنید تا تغییر رنگ دهند. سپس آنها را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید. |
مرحله 3 | کنسرو گوجهفرنگی، آب گوجهفرنگی، ذرت، برنج خام، نصف قاشق چایخوری پودر چیلی باقی مانده، پودر فلفل هندی و سیر را به تابه اضافه کنید. آنها را خوب هم بزنید. |
مرحله 4 | حرارت را زیاد کنید تا مواد بجوشند. سپس آنها را داخل یک تابه مستطیل پیرکس بریزید. تکههای مرغ را روی آن بچینید. |
مرحله 5 | آن را به مدت 45 تا 50 دقیقه در فر با دمای 375 درجه فارنهایت قرار دهید تا کاملا پخته شوند. |