سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



مرغ و پرنده مرغ با لوبیا سیاه و برنج

مرغ با لوبیا سیاه و برنج
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
آرد کامل ۱/۴ پیمانه
پودر چیلی ۱.۵ قاشق چای خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری
ران مرغ ۱۳۰۰ گرم
روغن ۲ تکه
کنسرو لوبیا (لوبیا سیاه) ۴۲۵ گرم
کنسرو گوجه فرنگی ۴۱۰ گرم
آب گوجه‌ فرنگی ۱ پیمانه
ذرت ۱ پیمانه
برنج ۲/۳ پیمانه
فلفل هندی ۱/۸ قاشق چای خوری
سیر ۲ حبه
مرغ با لوبیا سیاه و برنج
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت مرغ با لوبیا سیاه و برنج
روش ساخت
مرحله 1در یک کیسه پلاستیکی، آرد، یک قاشق چایخوری پودر چیلی، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. تکه‌های مرغ را داخل آن بیندازید. در کیسه را ببندید و خوب تکان دهید تا آرد کاملا به مرغ‌ها بچسبد.
مرحله 2در یک تابه بزرگ، مرغ‌ها را داخل روغن داغ و روی حرارت ملایم به مدت 10 دقیقه سرخ کنید تا تغییر رنگ دهند. سپس آنها را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید.
مرحله 3کنسرو گوجه‌فرنگی، آب گوجه‌فرنگی، ذرت، برنج خام، نصف قاشق چایخوری پودر چیلی باقی مانده، پودر فلفل هندی و سیر را به تابه اضافه کنید. آنها را خوب هم بزنید.
مرحله 4 حرارت را زیاد کنید تا مواد بجوشند. سپس آنها را داخل یک تابه مستطیل پیرکس بریزید. تکه‌های مرغ را روی آن بچینید.
مرحله 5آن را به مدت 45 تا 50 دقیقه در فر با دمای 375 درجه فارنهایت قرار دهید تا کاملا پخته شوند.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین