زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
مرغ ۵ تکه |
آلبالو ۱ لیوان |
پیاز ۱ عدد |
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری |
شکر ۱-۲ قاشق غذا خوری |
پودر نشاسته ۱ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
آب آلبالو ۱.۵ لیوان |
آویشنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | در ابتدا مرغ تکه شده و شسته شده رو خشکش میکنیم.در یه قابلمه پیاز رنده شده به همراه زرد چوبه و نمک رو سرخش میکنیم،درحد طلایی کافیه،بعد مرغها رو داخل پیاز یه چند دقیقه تفت میدیم. |
مرحله 2 | حالا رب رو اضافه کرده به همراه نمک و یه تفت دو سه دقیقه ای میدیم و به اندازه کافی آب جوش ریخته تا مرغمون پخته شه. |
مرحله 3 | تا وقتی که مرغمون پخته شه،سس آالبالو رو درست میکنیم،برای این کار اول آلبالوهای هسته گرفته شده رو به همراه آب یا آب آلبالو که اختیاری هستش در یه قابلمه مناسب ریخته و میزاریم یه ۲۰دقیقه ای بجوشه. |
مرحله 4 | اگر طعم ترش دوست دارید که هیچی،اما اگه دوست دارید طعم سس ملس باشه به اندازه مورد نظر شکر رو اضافه میکنیم،بعد چند جوش، نشاسته رو با چند قاشق آب قشنگ هم زده وبه آلبالوی در حال جوشیدن اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم که گلوله گلوله نشه. |
مرحله 5 | وقتی نشاسته رو میریزیم سس ما غلیظ میشه،بعد غلیظ شدن مرغای پخته شده رو داخل سس ریخته و یه مقداری آب جوش ریخته و یکی دو قاشق روغن هم ریخته ،پیچ گازو کم میکنیم تا سس به خورد مرغ بره ،البته زود به زود مرغ رو زیر و رو میکنیم که ته نگیره. |
مرحله 6 | در آخر نمک و فلفل رو اندازه کرده و اگه دوست داشتین آویشن رو اضافه کرده و بعد یکی دو دقیقه غذامون حاضر میشه. |