سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



سس و رب مرغ با سس آلبالو

مرغ با سس آلبالو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
مرغ ۵ تکه
آلبالو ۱ لیوان
پیاز ۱ عدد
رب گوجه ‌فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
شکر ۱-۲ قاشق غذا خوری
پودر نشاسته ۱ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
آب آلبالو ۱.۵ لیوان
آویشنبه مقدار لازم
مرغ با سس آلبالو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت مرغ با سس آلبالو
روش ساخت
مرحله 1در ابتدا مرغ تکه شده و شسته شده رو خشکش میکنیم.در یه قابلمه پیاز رنده شده به همراه زرد چوبه و نمک رو سرخش میکنیم،درحد طلایی کافیه،بعد مرغها رو داخل پیاز یه چند دقیقه تفت میدیم.
مرحله 2حالا رب رو اضافه کرده به همراه نمک و یه تفت دو سه دقیقه ای میدیم و به اندازه کافی آب جوش ریخته تا مرغمون پخته شه.
مرحله 3تا وقتی که مرغمون پخته شه،سس آالبالو رو درست میکنیم،برای این کار اول آلبالوهای هسته گرفته شده رو به همراه آب یا آب آلبالو که اختیاری هستش در یه قابلمه مناسب ریخته و میزاریم یه ۲۰دقیقه ای بجوشه.
مرحله 4اگر طعم ترش دوست دارید که هیچی،اما اگه دوست دارید طعم سس ملس باشه به اندازه مورد نظر شکر رو اضافه میکنیم،بعد چند جوش، نشاسته رو با چند قاشق آب قشنگ هم زده وبه آلبالوی در حال جوشیدن اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم که گلوله گلوله نشه.
مرحله 5وقتی نشاسته رو میریزیم سس ما غلیظ میشه،بعد غلیظ شدن مرغای پخته شده رو داخل سس ریخته و یه مقداری آب جوش ریخته و یکی دو قاشق روغن هم ریخته ،پیچ گازو کم میکنیم تا سس به خورد مرغ بره ،البته زود به زود مرغ رو زیر و رو میکنیم که ته نگیره.
مرحله 6در آخر نمک و فلفل رو اندازه کرده و اگه دوست داشتین آویشن رو اضافه کرده و بعد یکی دو دقیقه غذامون حاضر میشه.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین