سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



مرغ و پرنده مرغ ایتالیای

مرغ ایتالیای
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
سینه مرغ ۱ عدد
پیاز ۲-۳ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
سس خردلبه مقدار لازم
سیر ۲-۳ حبه
آبلیمو ۰ به مقدار لازم
پونه ۱-۲ قاشق غذا خوری
پودر زنجبیل ۱ قاشق چای خوری
کره ۵۰ گرم
آرد ۲ قاشق غذا خوری
شیر ۱ لیوان
نمکبه مقدار لازم
آبلیمو ۳ قاشق غذا خوری
جعفری ا پیمانه
خامه‏ ۲ قاشق غذا خوری
مرغ ایتالیای
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت مرغ ایتالیای
روش ساخت
مرحله 1اول پیازو فلفل دلمه رو رنده و با بقیه مواد در دستور اصلی مخلوط میکنیم.
مرحله 2سینه مرغ را دو قسمت میکنیم و در مواد میزاریم(مثل جوجه کباب) و حداقل ۳ ساعت میزاریم تو یخچال تا مواد کامل به خورد مرغ بره هر چی بیشتر بمونه خوش طمع تر میشه.
مرحله 3بعد از ۳ ساعت مرغارو بیرون میاریم و موادشو یکم میتکونیم میزاریم تو فر با حرارت ۱۸۰ حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بسته به تایمی که به مرغ استراحت دادین و سایز مرغ تا پخته شه.
مرحله 4برا تهیه سس: کره روی شعله میزاریم تا آب بشه آرد رو اضافه میکنیم و تفت میدیم تا خامی آرد گرفته بشه .
مرحله 5بعد از حدود ۲ دقیقه شیر رو اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم تا آرد گوله نشه.وقتی سس یه کم غلیظ شد نمک آویشن جعفری پیازچه و آبلیمو رو اضافه میکنیم و سس بهم میزنیم.
مرحله 6وقتی سس به غلطت دلخواه رسید خامه رو اضافه میکنیم و فوری زیر گاز رو خاموش کنید.سس آمادست
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین