زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
سینه مرغ ۱ عدد |
پیاز ۲-۳ عدد |
فلفل دلمه ای ۱ عدد |
سس خردلبه مقدار لازم |
سیر ۲-۳ حبه |
آبلیمو ۰ به مقدار لازم |
پونه ۱-۲ قاشق غذا خوری |
پودر زنجبیل ۱ قاشق چای خوری |
کره ۵۰ گرم |
آرد ۲ قاشق غذا خوری |
شیر ۱ لیوان |
نمکبه مقدار لازم |
آبلیمو ۳ قاشق غذا خوری |
جعفری ا پیمانه |
خامه ۲ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | اول پیازو فلفل دلمه رو رنده و با بقیه مواد در دستور اصلی مخلوط میکنیم. |
مرحله 2 | سینه مرغ را دو قسمت میکنیم و در مواد میزاریم(مثل جوجه کباب) و حداقل ۳ ساعت میزاریم تو یخچال تا مواد کامل به خورد مرغ بره هر چی بیشتر بمونه خوش طمع تر میشه. |
مرحله 3 | بعد از ۳ ساعت مرغارو بیرون میاریم و موادشو یکم میتکونیم میزاریم تو فر با حرارت ۱۸۰ حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بسته به تایمی که به مرغ استراحت دادین و سایز مرغ تا پخته شه. |
مرحله 4 | برا تهیه سس: کره روی شعله میزاریم تا آب بشه آرد رو اضافه میکنیم و تفت میدیم تا خامی آرد گرفته بشه . |
مرحله 5 | بعد از حدود ۲ دقیقه شیر رو اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم تا آرد گوله نشه.وقتی سس یه کم غلیظ شد نمک آویشن جعفری پیازچه و آبلیمو رو اضافه میکنیم و سس بهم میزنیم. |
مرحله 6 | وقتی سس به غلطت دلخواه رسید خامه رو اضافه میکنیم و فوری زیر گاز رو خاموش کنید.سس آمادست |