سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



مربا و کمپوت مربای پوست نارنگی

مربای پوست نارنگی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
نارنگی ۱ کیلوگرم
آب ۲ لیوان
شکر ۱.۵ لیوان
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری
مربای پوست نارنگی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت مربای پوست نارنگی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا نارنگی ها را تمیز شسته و خشک کنید. آنها را نازک پوست بگیرید و سعی کنید از نارنگی های سایز کوچک با پوست نرمتر استفاده کنید. از یک سمت شروع به پیچیدن کنید تا هر پوست نارنگی شبیه یک گل شود و با کمک یک خلال پوست را فیکس کنید. میتوانید پوست نارنگی را خلالی یا مربع شکل خرد کنید.
مرحله 2سپس در قابلمه ای آب ریخته و وقتی جوشید همه پوستها را برای 2 دقیقه در آن بریزید تا بجوشد و تلخی پوست گرفته شود. سپس آبکش کنید و روی پوست ها آب سرد بریزید.این مراحل را 3 بار انجام دهید تا کاملا تلخی پوست گرفته شود.
مرحله 3در قابلمه ای آب و شکر ریخته و روی شعله ملایم قرار دهید تا زمانیکه شکر حل شود و آب به جوش آید.پوست ها را به قابلمه اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید با شعله ملایم برای حدود یکساعت بپزند و شهد کمی غلیظ شود و به خورد پوست ها برود.
مرحله 4در آخر پخت، وانیل و آبلیمو اضافه کنید و بعد از چند جوش خاموش کنید.اجازه دهید مربا داخل قابلمه حداقل 12 ساعت استراحت کند سپس خلال ها را به آرامی خارج کنید و مربا را داخل شیشه استریل بریزید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین