سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



مربا و کمپوت مربای پوست نارنج

مربای پوست نارنج
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
پوست نارنج ۸۰۰ گرم
شکر ۱ کیلوگرم
هل ۱ قاشق چای خوری
آب لیمو ۱ قاشق غذا خوری
آب ۳ لیوان
مربای پوست نارنج
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت مربای پوست نارنج
روش ساخت
مرحله 1پوست نارنج را خلالی یا به دلخواه برش بدید،بعد پوست نارنج ها را در آب جوش ریخته و به مدت 20 دقیقه میجوشانیم،و بعد در آبکش ریخته و آب سرد روی آنها میریزیم.
مرحله 2دوباره پوست نارنج ها را برای 20 دقیقه میجوشانیم و سپس در آبکش ریخته و آب سرد روی آنها میریزیم... این کار را 3 بار انجام میدهیم تا تلخی پوست نارنج گرفته بشه.
مرحله 3بعد آب و شکر را روی شعله گذاشته تا جوش بیاید و کمی غلیظ شود اگر شهد به درستی غلیظ نشود مربا کپک میزند .بعد پوست نارنج را درون آن ریخته تا کمی نرم شود بعد دونه های سیاه وسط هل را ریخته و هم میزنیم.
مرحله 4بعد شعله راخاموش کرده و آب لیمو را بهش اضافه میکنیم،آب لیمو برای اینه که مربامون شکرک نزنه.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین