سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



مربا و کمپوت مربای پوست لیمو ترش

مربای پوست لیمو ترش
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۵ نفر
مواد لازم
پوست لیمو ۱ کیلوگرم
شکر ۱ کیلوگرم
هل ۱ قاشق چای خوری
آب ۱ قاشق مربا خوری
آببه مقدار لازم
گلاب ۱.۴ لیوان
مربای پوست لیمو ترش
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت مربای پوست لیمو ترش
روش ساخت
مرحله 1لیمو ها را شسته ، و آب آن ها را گرفته،تفاله داخلش را خارج میکنیم و پوست لیموها را به شکل دلخواه برش میدهیم
مرحله 2بعد پوست لیموها را به مدت 3 ساعت در آب خیس میکنیم، بعد درون قابلمه ای آب میریزیم و میگذاریم جوش آید،بعد پوست لیموها را به آب جوش اضافه میکنیم و اجازه میدهیم 20 دقیقه جوش بیاید،
مرحله 3وقتی به آخرای زمان 20 دقیقه رسیدیم ،درون قابلمه دیگری آب ریخته و همزمان میگذاریم جوش آید، وقتی 20 دقیقه قابلمه اول تمام شد،پوست ها را درون آبکش ریخته و سریع در قابلمه دوم در حال جوشیدن میریزیم و باز 20 دقیقه میگذاریم جوش آید
مرحله 4دوباره قبل از اتمام جوشیدن قابلمه دوم، در قابلمه سوم آب را جوش می آوریم ،وقتی قابلمه دوم 20دقیقه جوشیدنش تمام شد ،دوباره پوست ها را آبکش میکنیم و بلافاصله درون قابلمه سوم میریزیم و میگذاریم 30 دقیقه آخر بجوشد.به این مراحل تلخی گیری پوست لیمو گفته میشود.
مرحله 5بعد در قابلمه ای دیگر شکر و 5 لیوان آب را باهم مخلوط میکنیم میگذاریم جوش آید و کمی غلیظ شود بعد که مراحل پخت و تلخی گیری پوست ها تمام شد و پوست ها آبشان چکیده شد،پوست لیمو ها و دانه های هل را درون شهد میریزیم و میگذاریم 20 دقیقه بجوشد.
مرحله 6 زیاد مربا را بهم نزنید چون باعث شکرک زدنش میشه وقتی شهد قوام یافت و غلیظ شد، مرباراخاموش کرده وبه آن آب لیمو و گلاب را اضافه میکنیم و دم کنی روی آن میگذاریم تا سرد شود و بعد در ظرف تمیزی ریخته و در یخچال نگهداری کنید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین