سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



مربا و کمپوت مربای هویج با طعم نارنج

مربای هویج با طعم نارنج
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳۰ نفر
مواد لازم
هویج ۱۳۰۰ گرم
شکر ۱۵۰۰ گرم
خلال پوست نارنج ۱۰ گرم
زعفران دم کرده ۳ قاشق سوپ خوری
وانیل‏ ۱/۸ قاشق چای خوری
آب ۶-۷ لیوان
گلوکز مایع ۱ قاشق سوپ خوری
جوهر لیمو ۱/۸ قاشق چای خوری
مربای هویج با طعم نارنج
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت مربای هویج با طعم نارنج
روش ساخت
مرحله 1ابتدا هویج هارو با چرخ گوشت چرخ کردم من دوست ندارم رنده کنم چون ریش ریش میشه سلیقه ایه .
مرحله 2آب و شکر رو میزارم روی حرارت تا شکر به خودی خود بدون هم زدن حل بشه بعد هویج رو بهشون اضافه میکنم در قابلمه باز باشه تا بجوش بیاد بعد میتونید در قابلمه رو نیم کش بزارید .
مرحله 3خلال پوست نارنج و که من از عطاری میخرم و خشک هست اول تمیز میکنم‌چون ممکنه داخلش شاخه و برگ باشه .
مرحله 4بعد با یک لیوان آب میزارم تا چند قل بزنه و سپس آبش رو صاف میکنم دوباره با یک لیوان دیگه آب میزارم بجوشه .و...اینکار رو سه بار انجام میدم تا تلخی خلالها گرفته بشه .بعد خلال نارنجها رو خوب خوب با میکسر له میکنم نباید تو مربا پیدا باشه.
مرحله 5وقتی بعد از حدود سه ساعت مربای هویجتون کاملا فوام اومد جوهر لیمو و زعفران رو بهش بزنید خلال نارنجهای له شده رو باهاشون قاطی کنید .
مرحله 6وبعد از خاموش کردن زیر شعله وانیل رو به مربا بیفزایید وهمش بزنید
مرحله 7میتونید برای براق شدن مرباتون آخر کار یک قاشق سوپ خوری گلوکز مایع داخلش بزنید و خوب همش بزنید .
مرحله 8برای اینکه متوجه بشید شهد مرباتون بمقدار کافی قوام اومده کافیه مقداری از اونو داخل یه طرف کوچک بریزید و اجازه بدید سرد بشه اگه بعد از سرد شدن وقتی بادقاشق از شهد میریزید توی طرف آخرین قطرات شهد حالت کشدار باشه یعنی قوامش خوبه .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین