سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



مربا و کمپوت مربای هلو

مربای هلو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
هلو ۱.۵ کیلوگرم
شکر ۴۰۰-۵۰۰ گرم
زعفرانبه مقدار لازم
گلاب ۱-۲ قاشق غذا خوری
مربای هلو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت مربای هلو
روش ساخت
مرحله 1ابتدا هلو هارا پوست بگیرید و قسمت سرخ رنگ داخل هلو را با چاقو جدا کنید و سپس به اندازه دلخواه خرد کنید. هرچه قطعه های هلو درشت تر باشد بهتر است.( سلیقه ای)
مرحله 2هلو ها را درقابلمه مناسب ریخته و شکر را رویش بریزید. میزان شکر به ذائقه و شیرینی هلو بستگی دارد پس احتیاط کنید خیلی شیرین نشود‌.بگذارید ۲۰ دقیقه بماند.
مرحله 3بعد از اینکه شکر در هلو آب انداخت روی حرارت بگذارید تا بجوشد. حدود ۱۵ دقیقه که جوشید زعفران آسیاب شده را بیافزایید و بعد از ۵ دقیقه گلاب را اضافه کرده دو سه جوش که زد خاموش کنید.
مرحله 4بگذارید کاملا سرد شود سپس در ظرف مناسب ریخته در یخچال یا فریزر نگهداری کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین