سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



مربا و کمپوت مربای خرمالو

مربای خرمالو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱ نفر
مواد لازم
خرمالو ۳ عدد
شکر ۲ پیمانه
پودر ژلاتین ۱ قاشق سوپ خوری
آب ۳ قاشق سوپ خوری
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
مربای خرمالو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت مربای خرمالو
روش ساخت
مرحله 1ابتدا خرمالوها را شسته و پوست آنها را بگیرید. اگر خرمالوها رسیده باشند، این كار به راحتی انجام می‌گیرد، در غیر‌این ‌صورت می‌توانید ابتدا آنها را در قابلمه‌ای حاوی آب داغ بیندازید و بعد از 3 دقیقه به ظرف حاوی آب سرد منتقل كنید. به این ترتیب پوست آنها به راحتی جدا خواهد شد.
مرحله 2 پس از پوست كندن خرمالوها، آنها را با چاقو خرد كرده و سپس در دستگاه خردكن یا غذاساز بریزید تا له شوند و در واقع پوره‌ای از خرمالو ایجاد شود.
مرحله 3حالا خرمالوهای له‌شده را داخل قابلمه‌ای بریزید و نیم‌ساعت روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید.
مرحله 4همزمان در یك كاسه كوچك فلزی 3 قاشق سوپ‌خوری آب ریخته و روی كتری در حال جوش بگذارید. بعد یك قاشق سوپ‌خوری پودر ژلاتین به آن اضافه كنید و مرتب هم بزنید تا پودر ژلاتین – با حرارت غیرمستقیم – كاملا در آب حل شود.
مرحله 5حالا ژلاتین مایع را به خرمالوهای له شده اضافه كنید. پس از آن، وانیل و شکر را افزوده و مخلوط را خوب هم بزنید.
مرحله 6قابلمه حاوی مواد را یک ساعت و نیم روی حرارت كم اجاق گاز قرار دهید و گاهی آن را هم بزنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین