سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



مربا و کمپوت مربا ی انار

مربا ی انار
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱ نفر
مواد لازم
آب انار ۳ پیمانه
انار ۱ پیمانه
شکر ۳ پیمانه
آبلیموبه مقدار لازم
مربا ی انار
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت مربا ی انار
روش ساخت
مرحله 1ابتدا برای تست نهایی مربا، یک بشقاب را در جای خنکی قرار دهید.
مرحله 2یک انار را دانه کنید و آب بقیه را بگیرید. در این قسمت برای اینکه آب انار تلخ نشود می‌توانید از روش زیر استفاده کنید:در سینک، کاسه بزرگی بگذارید، انار را به دو نیم کرده، بخش بریده شده را رو به کف کاسه بگیرید و درحالیکه با یک دست نیمی از انار را گرفته‌ و فشار می‌دهید، با انگشتان دست دیگر دانه‌های انار را به سمت داخل تا آن‌جا که می‌توانید فشار دهید و آب آن را درآورید.
مرحله 3در ظرف بزرگی آب انار و شکر را با هم ترکیب کرده، روی حرارت متوسط قرار دهید، و به مدت 30 دقیقه آن‌ها را بجوشانید.
مرحله 4دانه‌های انار و آب لیمو را به ظرف اضافه کنید و 30 دقیقه دیگر آن‌ها را بپزید.
مرحله 5بعد از جوش آمدن، کف روی مربا را بگیرید. برای اینکه مقدار غلظت مربا را بفهمید، با استفاده از یک قاشق، یک قطره از مربا را روی ظرف سرد شده بچکانید و ظرف را سرازیر کنید اگر به سختی روان شد مربای شما آماده است .
مرحله 6آن را از روی حرارت بردارید و بعد از سرد شدن در شیشه بریزید و آن را هواگیری کرده و در جای خنک نگهداری کنید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین