زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۲ پیمانه |
مرغ ۱ پیمانه |
هویج ۵۰۰ گرم |
سیب زمینی ۳ عدد |
پیاز ۱ عدد |
شوید ۲ قاشق سوپ خوری |
زعفران ۱/۲ قاشق چای خوری |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
روغنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا در ظرفی مناسب مقداری كره یا روغن اضافه كرده و سپس پیاز را نگینی كرده و در روغن سرخ میكنیم.هویج ها را پس از شستن به شكل دلخواه خرد كرده و به پیاز اضافه میكنیم. |
مرحله 2 | كمی كه تفت دادیم مرغ خرد شده و پخته را هم اضافه میكنیم و سیب زمینی ها را نیز می افزاییم و خوب تفت میدهیم. |
مرحله 3 | ادویه و شوید را به مواد اضافه میكنیم و قدری تفت میدهیم تا عطر آنها به مشام برسد و سپس زعفران را آب كرده و به مواد اضافه میكنیم.زیر شعله را بسیار ملایم میكنیم و در ظرف را میگذاریم تا مواد كمی نرم شوند. |
مرحله 4 | در ظرفی مناسب برنج را به مرحله آبكش میرسانیم و پس از آبكش كردن با مواد به صورت لا به لا در قابلمه قرار میدهیم و برنج را دم می اندازیم. |