زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
شیر ۴ لیوان |
شکر ۱ استکان |
نشاسته گندم ۳ قاشق غذا خوری |
آرد ۲ قاشق غذا خوری |
پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری |
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
شیر ۱ لیوان |
شکر ۱ لیوان |
نشاسته گندم ۲ قاشق غذاخوری سرخالی |
کره ۱ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | ابتدا برای کارامل شکر را داخل قابلمه ای کوچک و گودی بریزید و روی اجاق با شعله کم تا وقتی که شکر آب شود بدون هم زدن آب کنید (میتوانید با تکان دادن ماهیتابه شکر را هم بزنید). |
مرحله 2 | وقتی که شکر آب شد هم بزنید و شکر های گلوله شده را له کنید سپس نصف شیر را بریزید و هم بزنید در این مرحله سفت میشود نگران نشوید با صبر وحوصله و با شعله کم به هم زدن ادامه بدید آب میشود. |
مرحله 3 | نشاسته را در شیر باقیمانده بریزید و هم بزنید و داخل قابلمه بریزید و تا وقتی که قوام بگیرد با شعله کم و با آرامش هم بزنید. |
مرحله 4 | وقتی قوام گرفت کره را اضافه کنید و هم بزنید و از روی اجاق بردارید و کنار بذارید سرد شود. |
مرحله 5 | برای محلبی تمام مواد بجز پودر کاکائو را داخل قابلمه سایز متوسط بریزید و با همزن دستی هم بزنید. |
مرحله 6 | سپس روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید بجوشانید. وقتی قوام گرفت اجاق را خاموش کنید و محلبی را به دو قسمت تقسیم کنید. به یکی پودر کاکائو اضافه کنید و هم بزنید. |
مرحله 7 | بعد از سرد شدن ابتدا محلبی کاکائویی را داخل لیوان بریزید سپس محلبی سفید را بریزید و در آخر کارامل را بریزید. متاسفانه تو این عکس من قسمت کاکائویی دیده نمیشه..بعدشم به دلخواه تزیین کنید. نوش جان |