زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
نشاسته ذرت ۳ قاشق غذا خوری |
شیر ۱ لیتر |
آرد برنج ۲ قاشق غذا خوری |
پوره توت فرنگی ۱۰ قاشق غذا خوری |
شکر ۳-۴ قاشق غذا خوری |
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | نشاسته ذرت، آرد برنج و شکر رو با هم مخلوط کرده کمی شیر افزوده تا نشاسته حل بشه، بقیه شیر و وانیل رو افزوده روی حرارت میذاریم و مدام هم می زنیم تا بجوشه و غلیظ بشه، |
مرحله 2 | از روی حرارت بر میداریم و پوره توت فرنگی اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کاملا با هم مخلوط بشن. در ظرف مورد نظر ریخته و به دلخواه تزیین می کنیم |
مرحله 3 | در این مدل محلبی از ژله توت فرنگی به همراه تکه های توت فرنگی استفاده کردم و لایه لایه ریختم و گذاشتم یخچال بست. |