زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
مواد لازم0 |
شکر ۱/۴ پیمانه |
نشاسته ذرت ۱/۴ پیمانه |
شیر (پرچرب) ۱.۵ پیمانه |
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
کره ۱/۲ قاشق مربا خوری |
مواد لازم0 |
شکر ۱/۴ پیمانه |
نشاسته ذرت ۱/۴ پیمانه |
آب پرتقال ۱.۵ پیمانه |
مرحله 1 | مواد محلبی سفید غیر از وانیل و کره رو مخلوط کنید |
مرحله 2 | مواد محلبی پرتقالی رو هم تو قابلمه بریزید و مخلوط کنید |
مرحله 3 | همزمان هر دو قابلمه رو روی حرارت ملایم بذارید و مدام هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد |
مرحله 4 | قسمت سفید رو وقتی به غلظت فرنی رسید وانیل و کره رو اضافه کنید |
مرحله 5 | هر دو قابلمه رو از روی حرارت بردارید |
مرحله 6 | داخل ظرف گودی رو کمی چرب کنید |
مرحله 7 | محلبی سفید رو داخل ظرف گود بریزید و بلافاصله محلبی پرتقالی رو وسط محلبی سفید بریزید |
مرحله 8 | اجازه بدید تو محیط خونه خنک بشه بعد از شب تا صبح داخل یخچال بذارید |
مرحله 9 | سپس برگردونید و با پودر نارگیل کاور کنید |