زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۹ نفر |
مواد لازم |
---|
شیره انگور ۱۰ قاشق سوپ خوری |
شیر ۳ پیمانه |
نشاسته ذرت ۱/۳ پیمانه |
آب ۱/۲ پیمانه |
مرحله 1 | شیر و شیره را داخل ظرفی ریخته و روی گاز میگذاریم تا داغ شود |
مرحله 2 | نشاسته ذرت و آب سرد را در ظرفی جداگانه مخلوط میکنیم و به مخلوط شیر و شیره اضافه میکنیم |
مرحله 3 | مخلوط را با شعله ملایم بهم میزنیم تا غلیظ شود |
مرحله 4 | بعد از غلیظ شدن در ظرف مناسب ریخته و در یخچال میگذاریم |
مرحله 5 | بعد از دو ساعت ظرف را از یخچال بیرون می آوریم و با گردو و پسته تزیین میکنیم و نوش جان می کنیم |