زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
زعفرانبه مقدار لازم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
روغنبه مقدار لازم |
کاریبه مقدار لازم |
زیره سیاه ۱ قاشق مربا خوری |
پودر هل ۱ قاشق مربا خوری |
مرغ ۶ قطعه |
کره ۵۰ گرم |
پیاز ۳ قاشق غذا خوری |
گوجه فرنگی ۲ عدد |
برنج ۲ پیمانه |
مرحله 1 | ابتدا در ظرفی مناسب برنج را به مرحله آبكشی رسانده و آن را آبكش میكنیم. فیلههای مرغ را با بیفتككوب زده یا با چاقو كاملا میكوبیم و در كره تفت میدهیم. |
مرحله 2 | پوست و دانه گوجهفرنگیها را گرفته و به صورت مكعبی خرد نموده و به همراه فلفلدلمهای خرد شده، پیازداغ و ادویهها تفت داده و بر روی حرارت میگذاریم تا آب آن كشیده شود. |
مرحله 3 | كف قابلمه را با روغن چرب كرده و از برنج را داخل آن ریخته، زعفران، فیلههای مرغ و سس را روی برنج میریزیم و به همین ترتیب ادامه میدهیم و در آخر مواد و برنج را با هم مخلوط نموده و بر روی حرارت ملایم میگذاریم تا دم بكشد. |