سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



برنج مجبوس (پلو یونانی)

مجبوس (پلو یونانی)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
زعفرانبه مقدار لازم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم
کاریبه مقدار لازم
زیره سیاه ۱ قاشق مربا خوری
پودر هل ۱ قاشق مربا خوری
مرغ ۶ قطعه
کره ۵۰ گرم
پیاز ۳ قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی ۲ عدد
برنج ۲ پیمانه
مجبوس (پلو یونانی)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت مجبوس (پلو یونانی)
روش ساخت
مرحله 1ابتدا در ظرفی مناسب برنج را به مرحله آبكشی رسانده و آن را آبكش میكنیم. فیله‌های مرغ را با بیفتك‌كوب زده یا با چاقو كاملا میكوبیم و در كره تفت می‌دهیم.
مرحله 2پوست و دانه گوجه‌فرنگی‌ها را گرفته و به صورت مكعبی خرد نموده و به همراه فلفل‌دلمه‌ای خرد شده، پیازداغ و ادویه‌ها تفت داده و بر روی حرارت می‌گذاریم تا آب آن كشیده شود.
مرحله 3كف قابلمه را با روغن چرب كرده و از برنج را داخل آن ریخته، زعفران، فیله‌های مرغ و سس را روی برنج می‌ریزیم و به همین ترتیب ادامه می‌دهیم و در آخر مواد و برنج را با هم مخلوط نموده و بر روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا دم بكشد.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین