زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
ماکارونی ۵۰۰ گرم |
سینه مرغ ۱ عدد |
پیاز ۲ عدد |
سیر ۲ حبه |
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذا خوری |
عصاره مرغ ۱ عدد |
خامه ۱۰۰ گرم |
پنیر چداربه مقدار لازم |
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ماکارونی را درون آب بپزید. (به آب روغن و نمک هم اضافه کنید) و نگذارید ماکارونی زیاد نرم شود. |
مرحله 2 | پیاز را خرد کنید، سیر را هم رنده کنید و درون کمی روغن سرخ کنید. |
مرحله 3 | عصاره مرغ، فلفل سیاه، ٢ قاشق رب گوجه و مرغی که از قبل پخته و ریش ریش کرده اید را اضافه کنید. نصف لیوان آب هم روی آن بریزید و در ظرف را بگذارید تا ۵ دقیقه روی حرارت کم بماند و مرغ مزه دار شود. |
مرحله 4 | نمک آن را بچشید و در صورت کم بودن اضافه کنید. |
مرحله 5 | ماکارونی ها را از مخلوط مرغ پر کنید و درون ظرف بچینید. |
مرحله 6 | خامه و یک قاشق رب گوجه را روی حرارت ملایم بگذارید و به هم بزنید تا به جوش بیاد. |
مرحله 7 | سُس را روی ماکارونی بریزید. |
مرحله 8 | پنیر چیدر را رنده کنید و به طور مساوی روی ماکارونی بریزید. |
مرحله 9 | مقداری هم پنیر موزاریلا روی آن بریزید. |
مرحله 10 | در فر ١٨٠ درجه ١۵ تا ٢٠ دقیقه بگذارید تا روی آن سرخ شود |