سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



چینی ماکارونی کانتون چینی

ماکارونی کانتون چینی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
سس سویا ۸ قاشق غذا خوری
سس کچاپ ۶ قاشق غذا خوری
عسل ۱ قاشق غذا خوری
سرکه سفید ۲ قاشق غذا خوری
نشاسته ۲ قاشق غذا خوری
هویج ۱ پیمانه
فلفل دلمه ای ۱ پیمانه
کلم ۱ پیمانه
پیاز ۱ عدد
اسپاگتی ۵۰۰ گرم
نمک و فلفل و زرد چوبه ۱ قاشق چای خوری
ماکارونی کانتون چینی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ماکارونی کانتون چینی
روش ساخت
مرحله 1سس :سس سویا، سس کچاب، عسل ،نشاسته، سرکه و نصف استکان آب رو باهم قاطی می کنیم و با هم زن دستی می زنیم تا یکدست بشود.
مرحله 2برای پخت ماکارونی ابتدا ماکارونی ها را در ظرف آب جوش که به آن روغن زیتون و نمک اضافه کردیم میریزیم تا بیشتر از حد معمول که زمان پخت ماکارانی هاست بپزد تا کاملا نرم شود
مرحله 3پیاز را با زردچوبه سرخ می کنیم و سپس کلم، هویج، فلفل دلمه و بقیه ادویه را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا هویج کمی نرم شود.
مرحله 4سس آماده را اضافه می کنیم و به مدت 20 تا نیم ساعت هر چند دقیقه یکبار روی شعله کم هم می زنیم تا سس و ماکارونی به خورد هم بروند تا ماکارونی اماده شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین