زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
شیر (پرچرب) ۷۰۰ گرم |
پیاز ۱ عدد |
سیر ۱ حبه |
ماکارونی ۳۵۰ گرم |
کره ۵۰ گرم |
آرد ۵۰ گرم |
پنیر چدار ۱۷۵ گرم |
سس خردل ۱ قاشق چای خوری |
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۵۰ گرم |
نان خشک ۵۰ گرم |
مرحله 1 | در یک ظرف کوچک، شیر را همراه با پیاز و سیر حرارت دهید تا شیر شروع به جوشیدن کند. |
مرحله 2 | ظرف را از روی گاز بردارید و سطح آن را بپوشانید تا مواد داخل شیر، طعم خود را آزاد کنند . بعد از حدود 10 دقیقه، شیر را صاف کنید و مواد داخل آن را جدا کنید |
مرحله 3 | ماکارونی را داخل آب در حال جوش بریزید و حرارت گاز را کم کنید تا حدود 10 دقیقه ، ماکارونیها نرم شوند. سپس ماکارونی را آبکش کنید و در حالی که آبکش را زیر جریان آب سرد قرار دادهاید ، ماکارونیها را با انگشتانتان خوب به هم بزنید تا از هم جدا شوند و به هم نچسبند |
مرحله 4 | دمای فر را روی 190 درجه سانتیگراد تنظیم کنید |
مرحله 5 | سطح داخلی یک ظرف نچسب را کاملاً به کره آغشته کنید |
مرحله 6 | 50 گرم کره را در یک ظرف حرارت دهید تا ذوب شود. سپس آرد را داخل آن بریزید و روی حرارت کم ، حدود یک دقیقه، آن را مرتب به هم بزنید |
مرحله 7 | به تدریج شیر صاف شده را به آرد اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا صاف و یکدست شود. همچنان ترکیب آنها را به هم بزنید تا حدود 3 الی 4 دقیقه روی حرارت بجوشند |
مرحله 8 | وقتی ترکیب آرد و شیر کاملاً غلیظ شد، آن را از روی حرارت بردارید |
مرحله 9 | پنیر چدار و پودر خردل را به آنها اضافه کنید و با نمک، فلفل و سایرچاشنیهای مورد نظرتان آن را مطابق ذائقه خود تنظیم کنید. آن قدر محتویات داخل ظرف را به هم بزنید تا پنیر چدار کاملاً ذوب شود |
مرحله 10 | سس پنیر را با ماکارونی ترکیب کنید و خوب به هم بزنید . سپس آنها را داخل ظرفی که آغشته به کره است ، بریزید |
مرحله 11 | پنیر پارمزان را همراه با پودر نان خشک، روی ماکارونیها بریزید . آنها را به مدت 15 الی 20 دقیقه داخل فر قرار دهید تا سطح آن طلایی رنگ شود |