زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
نمکبه مقدار لازم |
جعفری ۱ قاشق چای خوری |
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری |
گوجه فرنگی ۲ عدد |
سیر ۲ حبه |
پیاز ۲ عدد |
قارچ ۱۰ عدد |
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم |
ماکارونی ۴۰۰ گرم |
مرحله 1 | داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، پیاز و سیر را ریز خرد کنید و به روغن اضافه نمایید ، تفت دهید تا پیاز و سیر نرم شوند |
مرحله 2 | سپس قارچ های خرد شده ، پودر آویشن ، نمک و فلفل را اضافه کنید. |
مرحله 3 | قارچ رو تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند |
مرحله 4 | سپس گوجه فرنگی های ریز خرد شده و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید ، باز هم تفت دهید تا آب مواد کشیده شود سپس از روی حرارت بردارید. |
مرحله 5 | داخل قابلمه مقداری آب ، چند قاشق روغن و نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ، ماکارونی صدفی را به اب در حال جوشیدن اضافه کنید و پس از چند دقیقه با اب سرد خوب آبکشی کنید ( مدت زمان پخت را با توجه به دستوری روی بسته بندی در نظر بگیرید ). |
مرحله 6 | ته قابلمه کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، مقداری ماکارونی صدفی داخل قابلمه بریزید و روی آن مقداری مایه گوشت اضافه کنید و چند لایه به همین صورت داخل قابلمه را پر کنید و لایه آخر را با ماکارونی صدفی بپوشانید سپس با کمک دو چنگال کمی مواد را مخلوط کنید ، در قابلمه را بگذارید و حرارت را ملایم کنید تا ماکاورنی دم بکشد سپس سرو کنید. |