زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
ماکارونی ۴۰۰ گرم |
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم |
قارچ ۶ عدد |
فلفل دلمه ای ۱ عدد |
پیاز ۲ عدد |
گوجه فرنگی ۴ عدد |
سبزی ۱ فنجان |
مرحله 1 | سویا خیس شده و گوشت چرخ كرده را همراه یك عدد پیاز با هم میكس كنید تا یكدست شوند . |
مرحله 2 | یك عدد پیاز را خرد كنید و در روغن سرخ كنید وقتی پیاز طلایی شد ، مخلوط گوشت و سویا را به آن اضافه كنید تا آب آن كشیده شود . بعد كمی نمك و زرد چوبه اضافه كنید و هم بزنید . |
مرحله 3 | گوجه ها را میكس كنید و نیمی از آن را در این مرحله به مواد اضافه كنید . |
مرحله 4 | قارچ را جدا گانه با حرارت زیاد سرخ كنید و به مواد بیفزائید |
مرحله 5 | فلفل دلمه را نگینی خرد كنید و در تابه بریزید . |
مرحله 6 | در صورت تمایل به استفاده از سبزی معطر در این مرحله سبزی را اضافه كنید و در آخر كار باقیمانده گوجه های میكس شده را به مواد بیفزائید نمك و ادویه را اندازه كنید و درب ظرف را بگذارید تا مواد با حرارت ملایم برای 15 دقیقه بپزند و آب اضافه آنها كشیده شود . |
مرحله 7 | در قابلمه مناسبی تا دوسوم آب بریزید و یك قاشق چایخوری نمك و زرد چوبه و كمی روغن مایع . صبر كنید تا آب جوش بیاید . بعد ماكارونی ها را از وسط بشكنید و داخل ظرف بریزید . حدود 5-10 دقیقه بعد آب كش كنید . |
مرحله 8 | بعد از آبكش كردن ماكارونی ها مقداری آب سرد روی آنها باز كنید تا حرارت داخل ماكارونی ها باعث خمیر شدن آنها موقع دم كردن غذا نشود . |
مرحله 9 | كف ظرف را كمی روغن بریزید و برای ته دیگ به دلخواه نان لواش یا سیب زمینی ورقه شده بچینید |
مرحله 10 | ماكارونی را لایه لایه در قابلمه میریزند و لابه لای آن را با سس پر میكنند . |