زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
ماکارونی ۷۰۰ گرم |
پیاز داغ ۱ قاشق سوپ خوری |
گوشت شترمرغ ۲۰۰ گرم |
فلفل دلمه ای ۱ قاشق سوپ خوری |
فلفل دلمه ای ۱ قاشق سوپ خوری |
رب گوجه فرنگیبه مقدار لازم |
روغن مایعبه مقدار لازم |
رنگ خوراکی ۱ قطره |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | در قابلمهای حدود 3 لیتر آب بریزید و آن را روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید، سپس 2 قاشق سوپخوری روغن مایع و یک قاشق سوپخوری نمک به آن اضافه کنید. ماکارونیها را در آب جوش بریزید و پس از 10 دقیقه آن را آبکش کنید. دقت کنید در این حالت آب روی ماکارونی نریزید. چون لعاب آن از بین رفته و دیگر انسجام نخواهد داشت. |
مرحله 2 | حدود 200 گرم از ماکارونیها را در دو ظرف جداگانه بریزید و در هر ظرف رنگهای موردنظر را با ماکارونیها مخلوط کنید. قسمت بالای یک بطری آب معدنی را برش داده و آن را جدا کنید. حالا ماکارونی های رنگی را به ترتیب داخل آن بریزید و فشار دهید. مابقی، ماکارونی را هم روی ماکارونی های رنگی بریزید و خوب فشار دهید، سپس بطری را به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا سرد شود. |
مرحله 3 | در این میان گوشت شترمرغ را بهصورت نگینی خرد کرده و آن را همراه کمی روغن تفت دهید. وقتی آب آن کم شد، پیازداغ ، فلفل و رب گوجهفرنگی را به آن اضافه کرده تا حدود 5 دقیقه مواد را با هم تفت دهید. 3/1 پیمانه آب هم اضافه کنید. حدود 30 دقیقه صبر کنید تا گوشت بپزد. در انتها فلفل دلمهایها را هم به مواد اضافه کنید. |
مرحله 4 | حالا بطری را با یک چاقوی تیز ببرید و ماکارونی را که به شکل قالب درآمده در ظرف موردنظرتان قرار دهید و آن را با مخلوط آماده شده تزیین کنید. |