زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم |
ریحانبه مقدار لازم |
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان)به مقدار لازم |
گوجه فرنگی گیلاسیبه تعداد لازم |
مارچوبه ۱۰ عدد |
فلفل دلمه ای ۲ عدد |
پیاز ۱ عدد |
قارچ ۸-۷ عدد |
روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری |
ماکارونی ۲۵۰ گرم |
سیر ۴ حبه |
میگو ۷۵۰ گرم |
مرحله 1 | میگو ها را در یک ظرف با نمک و فلفل، سیر خرد شده مزه دار می کنیم . روی آنها را با سلفون می پوشانیم و در یخچال به مدت 30 دقیقه قرار می دهیم. |
مرحله 2 | کارونی ها را در آب جوش می ریزیم تا بپزد |
مرحله 3 | مارچوبه ها را در آب جوش به مدت 5 دقیقه بجوشانید و بعد سریع در آب سرد می ریزیم تا شوک وارد شده باعث شود مارچوبه هارنگ سبز خود را حفط کنند. |
مرحله 4 | در حالی که ماکارونی ها در حال پخت هستند قارچ ها را با روغن زیتون روی حرارت متوسط رو به بالا تفت می دهیم به مدت 2-3 دقیقه. |
مرحله 5 | مارچوبه های از وسط دونیم شده ، کدو سبزخرد شده ، گوجه فرنگی را هم تفت می دهیم به مدت 2 دقیقه |
مرحله 6 | سیر خرد شده، پیاز و فلفل دلمه ای خلالی شده را هم اضافه کرده و برای 3-4 دقیقه تفت می دهیم . |
مرحله 7 | نمک و فلفل سیاه را برای مزه دار کردن سبزیجات اضافه می کنیم و از روی حرارت بر می داریم. |
مرحله 8 | میگوها ی پاک شده را با دومین قاشق روغن زیتون در تابه دیگری روی حرارت متوسط رو به بالا به مدت 2 دقیقه تفت می دهیم واز تابه خارج می کنیم . توجه داشته باشید که تابه باید کاملا داغ شده باشد. |
مرحله 9 | کارونی ها آبکش کرده را با سومین قاشق روغن زیتون مخلوط می کنیم و به سبزیجات اضافه می کنیم . |
مرحله 10 | کمی نمک و فلفل به همراه پنیر پارمسان و ریحان خرد شده به مواد اضافه کرده و سرو می کنیم. |