زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
ماکارونی ۵۰۰ گرم |
کره ۱/۴ فنجان |
آرد ۱/۳ فنجان |
شیر ۴ فنجان |
خردل ۱ قاشق چای خوری |
پنیر چدار ۲۵۰ گرم |
نمکبه مقدار لازم |
گوشت ۲ فنجان |
سس باربیکیو ۱/۴ فنجان |
پنیر بلوچیز ۱۲۰ گرم |
مرحله 1 | ماکارونی را طبق دستور روی بسته بپزید. |
مرحله 2 | وقتی ماکارونی در حال پختن است کره را در یک روغن دان متوسط روی شعله ی متوسط حرارت دهید تا آب شود. آرد را اضافه کنید و هم بزنید و تفت بدهید تا مخلوط حالت یکدست مایع مانندی پیدا کند. شیر و خردل آسیاب شده را اضافه کنید و هم بزنید. گاهی هم بزنید و تفت بدهید تا داغ شوند و خوب ترکیب شوند. |
مرحله 3 | پنیر چدار دودی را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. در صورت لزوم شعله را زیاد کنید تا پنیر زودتر آب شود. بچشید و در صورت لزوم نمک اضافه کنید. |
مرحله 4 | ماکارونی را با سس پنیر مخلوط کنید و داخل یک ظرف مخصوص فر شیشه ای چرب نشده به اندازه ی 22 در 32 سانتی متر بریزید. مخلوط را به صورت یک لایه پهن کنید. |
مرحله 5 | گوشت سینه را روی ماکارونی و پنیر پخش کنید. سس باربکیو را روی آن بریزید و روی کل ظرف پنیر بلوچیز بپاشید. |
مرحله 6 | کباب پز فر را روی درجه ی زیاد بگذارید. ماکارونی و پنیر را داخل فر قرار دهید به شکلی که 10 سانتی متر با المنت فر فاصله داشته باشد. 5 تا 10 دقیقه زیر کباب پز بپزید تا داغ شود و حباب کند. |
مرحله 7 | بعضی از قسمت های بلوچیز باید شروع به طلایی و قهوه ای شدن کند. |
مرحله 8 | وقتی آماده شد بلافاصله سرو نمایید. |