سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ماکارونی و پاستا ماکارونی با پنیر و گوشت گاو

ماکارونی با پنیر و گوشت گاو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
ماکارونی ۵۰۰ گرم
کره ۱/۴ فنجان
آرد ۱/۳ فنجان
شیر ۴ فنجان
خردل ۱ قاشق چای خوری
پنیر چدار ۲۵۰ گرم
نمکبه مقدار لازم
گوشت ۲ فنجان
سس باربیکیو ۱/۴ فنجان
پنیر بلوچیز ۱۲۰ گرم
ماکارونی با پنیر و گوشت گاو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ماکارونی با پنیر و گوشت گاو
روش ساخت
مرحله 1 ماکارونی را طبق دستور روی بسته بپزید.
مرحله 2وقتی ماکارونی در حال پختن است کره را در یک روغن دان متوسط روی شعله ی متوسط حرارت دهید تا آب شود. آرد را اضافه کنید و هم بزنید و تفت بدهید تا مخلوط حالت یکدست مایع مانندی پیدا کند. شیر و خردل آسیاب شده را اضافه کنید و هم بزنید. گاهی هم بزنید و تفت بدهید تا داغ شوند و خوب ترکیب شوند.
مرحله 3پنیر چدار دودی را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. در صورت لزوم شعله را زیاد کنید تا پنیر زودتر آب شود. بچشید و در صورت لزوم نمک اضافه کنید.
مرحله 4ماکارونی را با سس پنیر مخلوط کنید و داخل یک ظرف مخصوص فر شیشه ای چرب نشده به اندازه ی 22 در 32 سانتی متر بریزید. مخلوط را به صورت یک لایه پهن کنید.
مرحله 5گوشت سینه را روی ماکارونی و پنیر پخش کنید. سس باربکیو را روی آن بریزید و روی کل ظرف پنیر بلوچیز بپاشید.
مرحله 6کباب پز فر را روی درجه ی زیاد بگذارید. ماکارونی و پنیر را داخل فر قرار دهید به شکلی که 10 سانتی متر با المنت فر فاصله داشته باشد. 5 تا 10 دقیقه زیر کباب پز بپزید تا داغ شود و حباب کند.
مرحله 7بعضی از قسمت های بلوچیز باید شروع به طلایی و قهوه ای شدن کند.
مرحله 8وقتی آماده شد بلافاصله سرو نمایید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین