زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
ماکارونی ۴۵۰ گرم |
کره ۱/۴ فنجان |
آرد ۱/۴ فنجان |
شیر ۲ فنجان |
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری |
فلفل ۱/۴ قاشق چای خوری |
جوز ۱/۴ قاشق چای خوری |
خردل ۱ قاشق چای خوری |
پوره کدو حلوایی ۱ فنجان |
پنیر چدار ۲.۵ فنجان |
مرحله 1 | فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) داغ کنید. |
مرحله 2 | یک قابلمه ی بزرگ آب و نمک را به جوش بیاورید. ماکارونی را طبق دستور روی بسته بپزید. این کار معمولاً 7 تا 10 دقیقه طول می کشد. |
مرحله 3 | زمانی که ماکارونی می پزد، کره را روی شعله ی ملایم داخل یک روغن دان کوچک آب کنید. |
مرحله 4 | آرد را بریزید و 1 دقیقه هم بزنید و بپزید. |
مرحله 5 | از روی شعله بردارید و شیر را بریزید و هم بزنید. |
مرحله 6 | دوباره روی شعله قرار دهید و بگذارید آرام به جوش بیاید. بگذارید 1 دقیقه آرام بجوشد و هم بزنید تا غلیظ شود. |
مرحله 7 | نمک، فلفل، جوز، خردل و پوره ی کدوحلوایی را اضافه کنید و هم بزنید. |
مرحله 8 | 2 فنجان پنیر اضافه کنید و گاهی هم بزنید و بپزید تا پنیر آب شود. |
مرحله 9 | ماکارونی را آبکش کنید. ماکارونی آبکش شده را به سس پنیر اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با سس پوشش داده شود. |
مرحله 10 | می توانید ماکارونی با پنیر را همین الآن سرو کنید یا با پنیر اضافی در فر بپزید. برای اینکه در فر بپزید آن را داخل یک ظرف 3خوراک پزی لیتری بریزید. |
مرحله 11 | سپس نصف فنجان پنیر رنده شده ی باقیمانده را روی آن بریزید. |
مرحله 12 | 20 تا 25 دقیقه بدون در تا زمانی که روی آن قهوه ای طلایی شود در فر بپزید. |