زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
گردو ۱/۲ پیمانه |
بلوچیز ۱/۱/۴ پیمانه |
شیر ۱.۵ پیمانه |
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری |
جوز هندی ۱/۴ قاشق چای خوری |
آرد کامل ۲ قاشق غذا خوری |
کره ۲ قاشق غذا خوری |
اسفناج ۴ پیمانه |
سیر ۳ حبه |
پیاز ۱/۲ پیمانه |
قارچ ۲۲۵ گرم |
روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری |
ماکارونی ۴۵۰ گرم |
روغنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. کف یک تابه مستطیل پیرکس را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید. ماکارونیها را در آب و نمک بپزید و آبکش کنید. سپس ماکارونیها را داخل قابلمه بازگردانید. |
مرحله 2 | در یک تابه بزرگ، روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید. قارچها، پیاز و سیر را اضافه کنید و تفت دهید. آنها را 5 تا 7 دقیقه تفت دهید تا قارچها برشته و طلایی شوند. آنها را مدام هم بزنید و سپس از روی حرارت بردارید. |
مرحله 3 | در یک قابلمه متوسط، کره را روی حرارت ملایم آب کنید. آرد، جوزهندی و فلفل را اضافه کنید و 2 دقیقه تفت دهید. شیر را اضافه کنید آنها را تا زمانی روی حرارت قرار دهید که مایه غلیظ شود. سپس حرارت را کم کنید و بلوچیز و اسفناج خردشده را اضافه کنید. هم بزنید تا پنیر آب شود. |
مرحله 4 | مخلوط پنیر و قارچها را به ماکارونی اضافه کنید و خوب هم بزنید. مخلوط پاستا را در یک ظرف پیرکس بریزید و روی آنها گردوی بوداده و خرد شده بریزید. |
مرحله 5 | ظرف را به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید تا سطح پاستا کاملا برشته شود. |