سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی تر ماکارون آلبالو

ماکارون آلبالو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲۲ نفر
مواد لازم
پودر بادام ۱.۵ پیمانه
پودر قند ۱/۱/۴ پیمانه
تخم مرغ (سفیده) ۳ عدد
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
پودر قند ۱/۴ پیمانه
رنگ غذا ۴ قطره
کرهبه مقدار لازم
کره ۳ قاشق غذا خوری
پودر قند ۲ پیمانه
شیر ۱ قاشق غذا خوری
عصاره بادام ۱/۲ قاشق چای خوری
آلبالو ۱۲ پیمانه
ماکارون آلبالو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ماکارون آلبالو
روش ساخت
مرحله 1کف سینی فر یک لایه کاغذ روغنی قرار دهید و کنار بگذارید.
مرحله 2در یک کاسه متوسط، پودر بادام و شکر را با هم مخلوط کنید. در کاسه‌ای دیگر، سفیده تخم‌مرغ، وانیل و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید.
مرحله 3آنها را با هم‌زن برقی و سرعت متوسط هم بزنید تا پف کنند. پودر قند، یک قاشق غذاخوری در هر مرتبه اضافه کنید و با سرعت بالای هم‌زن هم بزنید. رنگ غذا را اضافه کنید. سپس بادام‌ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مرحله 4مخلوط سفیده تخم‌مرغ را درون قیف قنادی بریزید. روی سینی فر، دایره‌های کوچک از مواد قرار دهید. پس از اینکه همه ماکارون‌ها درست شدند، آنها را 30 دقیقه کنار بگذارید تا کمی شکل بگیرند.
مرحله 5در این فاصله فر را با دمای 325 درجه فارنهایت روشن کنید. آنها را به مدت 11 تا 12 دقیقه در فر بپزید. کاغذ مواد را روی توری بگذارید تا خنک شوند. سپس آنها را از کاغذ جدا کنید.
مرحله 6کره خامه‌ای آلبالو را روی سطح صاف نیمی از ماکارون‌ها بمالید و یک ماکارون دیگر روی آنها بگذارید.
مرحله 7طرز تهیه کره خامه‌ای آلبالو:
مرحله 8در یک کاسه متوسط کره را با هم‌زن برقی به مدت 30 ثانیه هم بزنید.
مرحله 9یک پیمانه پودر قند، شیر و عصاره بادام را اضافه کنید و خوب هم بزنید. یک پیمانه پودر شکر باقی مانده را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
مرحله 10در صورت نیاز، 2 تا 3 قاشق چایخوری شیر اضافه کنید. در انتها آلبالوی شیرین‌شده یا کمپوت آن را اضافه کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین