سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ماهی و میگو و دریایی ماهی گرده بیج

ماهی گرده بیج
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
رب نارنج ۲ قاشق غذا خوری
سبزی ۲ قاشق غذا خوری
پیاز ۱ عدد
سیر ۱ بوته
گردو ۵۰ گرم
ماهی ۱ عدد
سنگ (سنگ مخصوص نان سنگک) ۲ لیوان
روغن ۲ قاشق غذا خوری
ماهی گرده بیج
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ماهی گرده بیج
روش ساخت
مرحله 1ابتدا ماهی را پاک می کنیم و شکمش را کمی باز كرده و نمک و فلفل می پاشیم. اشپیل(تخم) آن را درآورده و کنار می گذاریم.
مرحله 2سپس ماهی را می شوییم و سر و دم ماهی را با مقداری نخ به هم می بندیم تا ماهی به صورت دایره درآید.
مرحله 3سیر را پوست می کنیم و می کوبیم و همراه با پیاز و سبزی کمی سرخ می کنیم. گردو را آسیاب كرده و همراه با رب نارنج به سبزی می افزاییم. سپس شکم ماهی را همراه با خاویار ماهی (در صورت تمایل) و سایر مواد پر می کنیم.
مرحله 4بعد در قابلمه ای مناسب یا گمج سنگ های شسته شده را قرار داده و ماهی را روی سنگ ها قرار می دهیم و دو قاشق آب روی سنگ ها می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا ماهی با بخار پخته شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین