سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ماهی و میگو و دریایی ماهی کیلکا

ماهی کیلکا
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
ماهی ۵۰۰ گرم
آرد سوخاریبه مقدار لازم
تخم مرغ ۲ عدد
ادویهبه مقدار لازم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
پیاز ۱ عدد
آبلیموکمی
ماهی کیلکا
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ماهی کیلکا
روش ساخت
مرحله 1ابتدا ماهی کیلکا رو توی یه ظرف آب میریزیم. چون پولکاش خیلی نازکه با این کار پولکاشو میکنیم .
مرحله 2بعد پیاز رو خلالی میکنیم و با آبلیمو مخلوط کرده و ماهی رو میریزیم توش . اجازه بدید یه ربع بمونه . بیشتر نشه چون ماهی سفت میشه.
مرحله 3سر ماهی رو جدا میکنیم .شکم ماهی رو باز میکنیم دل و روده هاشو در میاریم و یه تیغ نواری هم داره که دست میندازیم زیرش و خیلی راحت درش میاریم . به زور نه چون ماهی له میشه .
مرحله 4ادویه کاری، فلفل و نمک رو با آردسوخاری مخلوط میکنیم.
مرحله 5تخم مرغ ها را در ظرف جداگانه‌ای میشکنیم.
مرحله 6ماهی هارا ابتدا در تخم مرغ زده و بعد در آرد میغلتانیم و در روغن سرخ میکنیم
مرحله 7نوش جان
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین