سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ماهی و میگو و دریایی ماهی کباب با مرکبات

ماهی کباب با مرکبات
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
سیر ۲ حبه
پیاز ۱.۵ پیمانه
ماهی قزل آلا ۵۰۰ گرم
نعنا ۲ قاشق غذا خوری
لیمو ۱ عدد
پرتقال ۲ عدد
زعفران ۱/۴ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
ماهی کباب با مرکبات
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ماهی کباب با مرکبات
روش ساخت
مرحله 1برای تهیه ماهی کباب با مرکبات، ابتدا در یک تابه کوچک بر روی حرارت، پیاز و سیر را در 2 قاشق غذاخوری روغن داغ به مدت 1 تا 2 دقیقه تفت دهید تا زمانی که پیاز نرم شود و بوی سیر در آید.
مرحله 2آن را از روی حرارت بردارید و زعفران را به مخلوط اضافه كنید و با هم مخلوط کنید.
مرحله 3درب تابه را بگذارید تا زعفران دم شود و رنگ بگیرد.
مرحله 4در همین حال، پرتقال و لیمو را برش دهید و آب آنها را بگیرید و مخلوط زعفران را به کاسه آب میوه اضافه كنید.
مرحله 5نعناع، 1/4 قاشق چایخوری نمک و 4/1 قاشق چایخوری فلفل را نیز اضافه كنید و هم بزنید.
مرحله 6به آرامی با یك قلمو، هر دو طرف ماهی را با روغن زیتون اضافی، باقی مانده 1/4 قاشق چایخوری نمک و باقی مانده 1/4 قاشق چایخوری فلفل بپوشانید.
مرحله 7فر را روش كنید و ماهی را در ظرف مخصوص فر به طور مستقیم ​​به مدت 8 تا 12 دقیقه یا تا زمانی که نرم شود در فر قرار دهید. سپس نیمی از سس را بر روی آن بریزید و به مدت 8 دقیقه دیگر در فر بگذارید.
مرحله 8سپس ماهی را از فر خارج كنید و سس را بر روی آن بریزید و میل كنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین