سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ماهی و میگو و دریایی ماهی صدفی با سس گوجه‌فرنگی و قارچ

ماهی صدفی با سس گوجه‌فرنگی و قارچ
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
فیله ماهی ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
لیمو ترش ۱ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
قارچ ۲۰۰ گرم
روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
سرکه ۳ قاشق سوپ خوری
آبلیمو ۲ قاشق سوپ خوری
ماهی صدفی با سس گوجه‌فرنگی و قارچ
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ماهی صدفی با سس گوجه‌فرنگی و قارچ
روش ساخت
مرحله 1اولين مرحله بعد از شستن ماهي‌ها مزه‌دار كردن آنهاست؛ به اين صورت كه ماهي‌ها را به نمك، فلفل و سركه آغشته كنيد و بگذاريد به مدت 10دقيقه با اين مواد در ظرفي دربسته در يخچال بمانند تا مزه‌دار شوند
مرحله 2پياز را پوست كنده به شكل حلقه حلقه برش بزنيد. ليموترش و فلفل دلمه‌اي را هم حلقه حلقه كرده و همه سبزيجات را در كف ماهيتابه بچينيد. قارچ‌ها را هم ورقه ورقه كرده و به مقداري آبليمو آغشته كنيد و كنار بگذاريد.
مرحله 3حالا گوجه‌فرنگي‌ها را رنده كرده يا در دستگاه غذاساز ريخته و پوره كنيد. پوره گوجه‌فرنگي را هم با نمك و فلفل كمي مزه‌دار كرده و روي مواد ديگر در تابه بريزيد و روي مواد پهن كنيد.
مرحله 4ماهي مزه‌دار شده را روي سبزيجات و گوجه‌فرنگي بگذاريد و درتابه را ببنديد تا ماهي‌ها با حرارت ملايم بپزند. در طول مدت پخت مي‌توانيد چند بار از آب مواد با قاشق روي ماهي‌ها بريزيد تا هم طعم‌دار شوند و هم خوشرنگ.
مرحله 5ماهي‌ها حدود 20 تا 25 دقيقه‌اي مي‌پزند؛ در مرحله آخر پخت، روغن زيتون را به ماهي‌ها و سس اضافه كنيد. اين كار باعث براق شدن و خوش رنگ و بو شدن ماهي و سس مي‌شود. قارچ‌ها را در چهار دقيقه آخر پخت ماهي روي آن بريزيد زيرا قارچ به سرعت مي‌پزد.
مرحله 6بعد از پخت، ماهي‌ها را در ظرف مورد‌نظر بچینید و سس سبزيجات و قارچ‌هاي بخارپز شده را هم در كنار يا روي آنها قرار دهید و با زيتون و ليموترش تازه و سبزيجات سرو كنيد. نكته: سركه باعث مي‌شود گوشت ماهي سفت و ترد و مزه‌دار شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین