زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
پودر زنجبیل ۱ قاشق چای خوری |
پودر سیر ۱ قاشق چای خوری |
سویا ۱/۳ پیمانه |
آب پرتقال ۱/۳ پیمانه |
عسل ۱/۴ پیمانه |
پیاز ۱ عدد |
فیله سالمون ۱ عدد |
مرحله 1 | در یک ظرف، زنجبیل، سیر، سویا سس، آب پرتقال، عسل و پیاز را خوب مخلوط کنید.ماهی را درون مواد قرار داده و خوب در ظرف را ببندید. اجازه دهید 2 الی 3 ساعت ماهی در مواد باشد تا به خوبی طعم دار شود. |
مرحله 2 | گریل را خوب گرم کنید، ماهی را از مواد درآورده، خوب تکان دهید تا مواد اضافی از روی آن بریزد.برای 12 تا 15 دقیقه ( بستگی به ضخامت ماهی دارد ) ماهی را کباب کنید. |
مرحله 3 | این ماهی را می توانید کباب، بخارپز یا گریل کرده و یا در فر قرار دهید. |
مرحله 4 | همچنین می توانید از پوره سیب زمینی یا سبزیجات برای کنار ماهیتون استفاده کنید. |