سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ماهی و میگو و دریایی ماهی سالمون بریان با خامه ترش

ماهی سالمون بریان با خامه ترش
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
ماهی سالمون ۴ عدد
خامه ترش ۱/۲ فنجان
دانه خردل ۱.۵ قاشق چای خوری
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱/۳ فنجان
نمک و فلفلبه مقدار لازم
ماهی سالمون بریان با خامه ترش
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ماهی سالمون بریان با خامه ترش
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 425 درجه فارنهایت (200 درجه سانتی گراد) داغ کنید. یک سینی یا ظرف مخصوص فر لبه دار را کمی روغن مالی کنید. می توانید به جای روغن از کاغذ پوستی استفاده کنید.
مرحله 2در یک کاسه کوچک، خامه ترش، خردل و پنیر را مخلوط کنید. مطابق سلیقه نمک و فلفل بزنید.
مرحله 3سالمون را داخل سینی فر قرار دهید سپس 2 قاشق سوپخوری از مخلوط خامه ترش را روی هر تکه سالمون بمالید.
مرحله 410 تا 15 دقیقه در فر بپزید تا ضخیم ترین قسمت آن نسبتاً پخته باشد. وسط ماهی بایستی سفت باشد اما مقدار کمی از آن نپخته مانده باشد. بسته به صخامت ماهی، ممکن است به زمان بیشتری نیاز باشد. دمای داخل ماهی بایستی 125 درجه فارنهایت (52 درجه سانتی گراد) باشد.
مرحله 5سینی را از داخل فر بیرون بیاورید و روی آن را با فویل آلومینیومی بپوشانید و بگذارید 5 تا 10 دقیقه بماند. طی این مدت سالمون باز هم می پزد.
مرحله 6سالمون را با دورچین مورد علاقه سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین